Mercedes vil lancere førerløse biler inden for et år

24

Hver dag er der mindre tvivl om, at ubemandede køretøjer før eller senere vil det passe ind i vores liv. Dette understøttes af det faktum, at løbet i prisen flere og flere store brands. For eksempel, repræsentanter For tyske bilproducent Mercedes annonceret lanceringen af sobstvennogo service i løbet af året.

En virksomhed erklæring, kaldte den ” nye ” service Automatiseret Transport (eller hvis du foretrækker det, “auto Transport”). Lanceringen vil blive produceret i Usa i staten Californien i slutningen af 2018-tidlig 2019. Blandt de første modeller, der vil være en sedan S-klasse hatchbacks og B-klassen, og efter nogen tid vil de få følgeskab af en modificeret version af begrebet F 015 Luksus i Bevægelse. Under prøverne i kabinen til sikkerhedsnettet vil være føreren. Hertil kommer, at for kunder denne service er helt gratis, mens tjenesten er ved at blive testet.

Det er også værd at bemærke, at Mercedes ikke kamp alene. Hun har fået støtte fra Bosch og Nvidia. Den første er at arbejde med sensorer, der vil hjælpe bil “til at navigere i rummet”. Nu er Bosch er allerede stereo kameraer og lidars, men de har brug for forbedring. Desuden flow-data, de har brug for til at håndtere. Og her kommer i spil Nvidia. De er kendt for at have Pegasus AI computer er designet til Autonomt køretøj kontrol. Det er i stand til at behandle 320 milliarder operationer i sekundet, og er konstrueret således, at dens kølesystem kan nemt integreres i kølesystemet af bilen. Og han nemt kan skaleres, og er forbundet til maskinen. Så det nydannede trio har alle chancer for at blive godt placeret i det boomende marked.

Mercedes vil lancere førerløse biler inden for et år
Vladimir Kuznetsov