Lukket Facebook delte data om sine brukere med Mail.ru

64

App russiske selskaper Mail.Ru har tilgang til brukerens data, Facebook etter at det sosiale nettverket stenge ned sin plattform for tredjeparts utviklere i 2015. Fortalte om denne utgaven av CNN og Kablet.

Ikke så lenge siden Facebook i sin skriftlige vitnesbyrd til den AMERIKANSKE Kongressen innrømmet at appen Mail.Ru var integrert med sosiale nettverk plattform lenger enn den tillatte perioden.

Mail.Ru ble en av favorittene av utviklerne av applikasjoner som har fått en midlertidig tilgang til plattformen Facebook etter den formelle avslutning i 2015. Ifølge CNN og Kablet, Mail.Ru det var ytterligere to uker for å få tilgang til brukerdata, etter innstramming av personvern i sosiale nettverk. Disse dataene ble brukt til å reklamere for spill.

AMERIKANSK demokratisk Senator mark Warner kalt for en etterforskning på grunn av det faktum at selskapet er nært forbundet med Kreml og Putin. Representant for Facebook har allerede rapportert på initiert intern granskning i alle slike tilfeller, ikke bare i forbindelse med Mail.Ru.

Vi vil minne, i juni, Facebook anerkjent overføring av brukerdata på minst seksti produsenter av smarttelefoner og andre gadgets. I April, Facebook begynte å begrense slike ordninger, etter skandalen med massive data brudd, men mange av dem er fortsatt i drift