Jeg sporede min iPhone brug for en uge, og dette er, hvad jeg har lært

31

Fra at tage telefonen hver syv minutter til at indse, at Safari er min vigtigste tid til bunds, Apples Skærm Tid værktøjer afsløret mere end jeg forventede

Thu, 12 Jul 2018 07.00 BST

Sidst ændret on Thu, 12 Jul 2018 09.31 BST

How often do you pick up your phone?

Hvor ofte har du afhenter din telefon?
Foto: Samuel Gibbs for the Guardian

Hvor mange gange skal du samle op og interagere med telefonen i en uge? Mere end 500 gange? Hvad med det store antal af meddelelser du får? Det kan i flere tusinde.

Med al den snak om smartphone-afhængighed, jeg var nysgerrig efter at finde ud af, hvor ofte jeg egentlig bruger min telefon, og hvorfor, så jeg tog Apple ‘ s nye Tv-Tid telefonen-tracking værktøjer for en spin, du installerer den nyeste iOS-12 beta. Hvad jeg har opdaget er, at jeg afhente min telefon hver syv minutter i løbet af dagen – langt mere end jeg havde forestillet mig, og ikke bare ved prompten en anmeldelse.

Jeg vil indrømme, at der lider af phantom-meddelelser, følelsen af, at din telefon har bare summede selv gennem det ikke. Nu har jeg ikke data til at bevise det.

Mens jeg tog telefonen mere end 1.000 gange i ugen, tæt til 150 gange om dagen, jeg har faktisk kun fået omkring 700 meddelelser i en uge. Det betyder, at jeg samle op og faktisk interagerer med min telefon, og ikke bare kigge på det tidspunkt, omkring 50 gange om dagen, uden at spørge.

Naturligvis er nogle, der er flotte ting op eller proaktivt at sende beskeder og e-mails. Men resten jeg er sat ned til at nervøse ryk, for at tjekke min telefon.

Skærmen viste noget overraskende i de apps jeg har brug for. I løbet af ugen Safari var min go-to-app, der mere end noget andet, bruger næsten tre timer på at surfe på internettet. Der var en hel time længere end jeg har brugt på Netflix, og dobbelt så lang tid som jeg har brugt i Mailen, selv troede, det føles som om alt, hvad jeg gør i disse dage er at svare på e-mails med tæt på 300 meddelelser om ugen.

Efter at have dumpet Twitter i April 2017, og vendte alt på Facebook, sociale medier ikke regne meget i mit brug. Messaging app Signal kommer ind med kun en times brug, til trods for at komme tæt på 200 meddelelser fra det – den anden mest krævende af min opmærksomhed i denne uge.

Antallet af apps, som jeg brugte 45 minutter eller mindre er mange, og omfatter Reeder, Google apps, Facebook og Lomme, hvilket forklarer, hvorfor min “read it later” listen bare bliver ved med at vokse – 45 minutter bare ikke nok til at komme igennem alle de lange læser.

Mærkeligt nok, jeg bruger min telefon oftere på tirsdage og torsdage. Hvorfor det er, jeg har ikke været i stand til at arbejde ud, men resten af mit brug – selv i weekenden – er i overensstemmelse med et minimum af tre timer brugt på at stirre på den lille skærm en dag.

Det viser sig, mine hverdage er også ret konsekvent for, med en byge af 45 minutter brugt jabbing på skærmen mellem 8-9, og en anden 35 minutter mellem 5-6 pm. Jeg kan også se, at Facebook er næsten udelukkende anvendes kun på en lørdag, Amazon app primært kun på en søndag, og e-Mail-toppe på en onsdag.

Alle disse mønstre, og flere er tydeligt at se, når du har data på hånden, hvilket er præcis, hvad Apple ‘ s Tv-Tid og Googles kommende Dashboard har til formål at gøre. Mens jeg ikke ville sige jeg er afhængig af min telefon (selvom det måske er jeg bare i fornægtelse), som jeg helt klart tage det op mere end jeg troede jeg ville. Måske er det tid til at lægge telefonen ned og ignorere de vibrationer, de er virkelige eller ej.

  • iOS 12: alt, hvad du behøver at vide om nye iPhone-funktioner