Jeg leste min iPhone bruk for en uke, og dette er hva jeg har lært

43

Fra å plukke opp telefonen hver syv minutter å innse at Safari er min viktigste tiden sync, som er Apples Skjerm Tid verktøy åpenbart mer enn jeg forventet

Tor 12 Jul 2018 07.00 BST

Sist endret på Tor 12 Jul 2018 07.26 BST

How often do you pick up your phone?

Hvor ofte gjør du plukke opp telefonen?
Foto: Samuel Gibbs i the Guardian

Hvor mange ganger har du plukke opp og samhandle med telefonen i en uke? Mer enn 500 ganger? Hva med det store antallet meldinger du få? Det kan antall i tusen.

Med alt snakket om smartmobil-avhengighet, jeg var nysgjerrig på å finne ut akkurat hvor ofte jeg faktisk bruker telefonen min og hvorfor, så jeg tok Apples nye Skjerm Tid telefon-sporing verktøy for en spinn, installere den nyeste iOS-12 beta. Det jeg oppdaget er at jeg plukker opp telefonen min hver syv minutter i løpet av dagen – langt mer enn jeg forestilte meg, og ikke bare når du blir bedt om en melding.

Jeg skal innrømme lider av phantom varsler, følelsen av at telefonen har bare surra selv gjennom det har ikke. Nå har jeg data for å bevise det.

Mens jeg plukket opp telefonen mer enn 1000 ganger i uken, nær 150 ganger om dagen, jeg faktisk bare har mottatt rundt 700 varsler i en uke. Det betyr at jeg plukke opp og faktisk samhandle med telefonen min, ikke bare se på tiden, rundt 50 ganger om dagen uten å spørre.

Tydeligvis noen som er ute etter ting opp eller proaktivt å sende meldinger og e-poster. Men resten la jeg det ned til at nervøse rykk å sjekke mobilen.

Skjermen Gang avslørt noe overraskende i de appene jeg bruker også. I løpet av uken Safari var min går til app mer enn noe annet, og brukte nesten tre timer surfing på internett. Det var en hel time lenger enn jeg tilbrakte i Netflix, og dobbelt så lang tid som jeg brukte i e-Post, selv trodde det føles som om alt jeg gjør i disse dager er svar e-post med nær 300 varsler en uke.

Etter å ha dumpet Twitter i April 2017, og snudde alt av på Facebook, sosiale medier ikke finne mye i mitt bruk. Meldinger-appen Signal kommer inn med bare en time igjen av bruk, til tross for å komme nær til 200 meldinger fra det – den nest mest krevende av min oppmerksomhet denne uken.

Antall apps jeg brukt 45 minutter eller mindre med er mange, og inkluderer Reeder, Google app, Facebook og Lomme, noe som forklarer hvorfor min “read it later” – listen bare fortsetter å vokse – 45 minutter er bare ikke nok til å komme gjennom alle de lange leser.

Merkelig jeg bruker telefonen min oftere på tirsdager og torsdager. Hvorfor det er, jeg har ikke vært i stand til å trene, men resten av mitt bruk – også i helgene – er konsistent med et minimum av tre timer å stirre på den lille skjermen på en dag.

Det viser seg at mine hverdager er også ganske konsekvent for, med et utbrudd av 45 minutter brukt jabbing på skjermen mellom 8-9am, og en annen 35 minutter mellom 5-6 pm. Jeg kan også se at Facebook er nesten utelukkende brukes bare på en lørdag, Amazon app primært bare på en søndag, og E-topper på en onsdag.

Alle disse mønstrene og mer vanlig å se når du har data på hånden, noe som er nøyaktig hva Apples Skjerm Tid og Googles kommende Oversikten tar sikte på å gjøre. Mens jeg ville ikke si at jeg er avhengig av telefonen min (selv om kanskje jeg bare er i fornektelse), jeg absolutt plukke det opp mer enn jeg trodde jeg ville. Kanskje det er på tide å legge telefonen ned og ignorere vibrasjoner, ekte eller ikke.

  • iOS-12: alt du trenger å vite om nye iPhone-funksjoner