For at bekæmpe kræft celler, der hjælper kræftceller…

38

Forskerne ved om kræft næsten alt. Men at overvinde denne farlige sygdom, helt fra de eksperter, der endnu ikke er opnået. Men hvis kræft celler er så opsat på at ødelægge alt, hvorfor så ikke lave dem selv?

Noget lignende, og har lavet en gruppe af forskere ved University of Brigham. Ifølge publikationen Science Translationel Medicin, var forskerne i stand til at gøre betydelige fremskridt i håndteringen af de oprindelige, tilbagevendende, og metastatisk former for kræft. Ifølge en af forfatterne, Khalid Shah,

“Dette er kun begyndelsen. Terapi-baserede celler har et stort løfte til levering af medicin direkte til tumor. Vi kan “konfigurere” kræft-celler fra patienten og bruge dem til at behandle kræft! Desuden er, det kan bruges mod alle former for kræft-celler.”

Hvordan var du i stand til at opnå dette? Et team af forskere har lavet 2 metoder. I det første tilfælde fra bunden var “indsamles” specielle tumor celler, som var et supplement til HLA-fænotype (det er, i virkeligheden, var noget af immunceller). I det andet tilfælde, på grund af brugen af CRISPR eksperter gjorde det samme, men med en allerede eksisterende tumorer. Som et resultat, begge typer af celler efter indførelse i kroppen, udvandrede til tumor og begyndte at “æde” hende. Desuden ødelægger kræft, “anticancer tumor” omfatter en self-destruct-mekanisme og henfalder.

“Vores undersøgelse indikerer et stort potentiale for tumor celler, som et terapeutisk middel mod kræft. Den nye metode kan anvendes, selv i de tilfælde, hvor levering af medicin i tumoren er svært.”

For at bekæmpe kræft celler, der hjælper kræftceller…
Vladimir Kuznetsov