Den mest populära smartphone i Ryssland

27

Smartphone från det Kinesiska företaget för första gången gått om iPhone i popularitet i Ryssland. Om detta informeras tidningen “Vedomosti”, med hänvisning till partnerns material flera elektronik tillverkare.

I maj 2018 iPhone har förlorat en första plats på försäljning smartphone Ära 9 Lite från Huawei. Enligt källan, smartphone från Apple förlorat ledningen för första gången sedan i augusti 2017. Vi talar om försäljning.

Andelen Honor 9 Lite hade 3,1% av omsättningen. Intressant, det andra var också noga med att inte Apple och Samsung med Galaxy J1 och en andel på 2,9 procent. Tredje plats hör till iPhone SE från 2,8 procent. Han var försäljningen ledare från augusti 2017.

Försäljning Ära 9 Lite i maj ökade med 70%. “Vedomosti”, konstaterade att det var som släpptes i januari, modell skulle kunna vara en ledare innan, men Huawei är helt enkelt inte fört en tillräcklig mängd av smartphones i Ryssland.