Den mest populære smarttelefonen i Russland

53

Smarttelefon fra det Kinesiske selskapet for første gang gjorde iPhone i popularitet i Russland. Om dette informert avisen “Vedomosti” med referanse til en partner materialer flere elektronikk produsenter.

I mai 2018 iPhone har mistet førsteplassen på salg smarttelefon Ære 9 Lite fra Huawei. Ifølge kilden, smarttelefonen fra Apple mistet ledelsen for første gang siden August 2017. Vi snakker om salg.

Andelen av Ære 9 Lite hadde 3.1% av salget. Det er interessant, det andre stedet var også tatt ikke Apple og Samsung med Galaxy J1 og en andel på 2,9%. Tredje plass hører til iPhone SE fra 2,8%. Han var salget leder fra August 2017.

Salg Ære 9 Lite i mai økte med 70%. “Vedomosti” bemerkes at denne ble gitt ut i januar, modellen kunne være en leder før, men Huawei er rett og slett ikke har brakt en tilstrekkelig mengde av smarttelefoner i Russland.