Check Out Fox News-Fyldt Tidsplan for Facebook ‘ s “Troværdige” News Viser,

51

Den Facebook app-logoet vises på en iPad ved siden af et billede af Facebook-logoet på en iPhone, August 3, 2016 i London, England. Foto: Getty

Stadig afhaspning (i det mindste i ry, men bestemt ikke i en økonomisk succes) fra 2016 AMERIKANSKE præsidentvalg, Facebook lancerer sin egen tavle af nyheder viser, produceret og finansieret af det sociale netværk i samarbejde med “troværdig” nyheder organisationer. Lineup, som starter i næste uge, som byder på en hel masse af Fox News.

Ikke alle af den teknologi, der vil være tilgængelig via den nyligt lancerede Facebook Se video platform begynder juli 16—kommer fra news network, der bærer vand til Trumf administration. ABC News, ATTN: Bloomberg, BuzzFeed, CNN, Mic, Kvarts, og Univision (Gizmodo Media Group ‘ s nuværende moderselskab) har alle slots på den oprindelige tidsplan, så godt.

Men damn, der er bare en frygtelig masse af Fox News. Netværket fører dækning den første ting om morgenen, hænger fast i prime-mid-dag-spot med en version af “Fox News Update” hosted af generelt sympatisk chef nyheder anker Shepard Smith, og vil få to weekend tidsintervaller. Det er den eneste news network, som er en del af Facebook-finansieret projekt at have et show på Facebook Se hver dag i ugen.

Billede: Facebook

Inklusion og selv fremhævelse af Fox News—et netværk berygtede fremvisning af værter og gæster, der gør vildledende og nogle gange decideret falske påstande, per Politifact—er blot det seneste resultat af Facebook ‘ s faste stilling mellem en sten og et hårdt sted, når det kommer til konservative synspunkter. Når ord got ud fra tidligere medarbejdere, at selskabet arbejdede på at undertrykke konservative nyheder energikilder i det nu hedengangne tendenser historier afsnit, Facebook har forsøgt at formilde sine kritikere på det rigtige ved at alle nødvendige midler. Det startede med Zuckerberg møde med Republikanske galionsfigurer til at sortere ud problemer og er fortsat gennem Facebook ‘ s beslutning om at ansætte en tidligere Republikansk senator, der spreder falske oplysninger om Planned Parenthood, mens du holder offentlige kontor.

Nu er det at give Fox News øverst på sin programmering designet til at sende nyheder, der er “troværdige, informative, og de lokale.” Netværket er sikkert troværdig blandt Republikanerne—60 procent af de højreorienterede Amerikanere, der er identificeret i netværket som en “objektiv nyhedskilde,” ifølge en meningsmåling foretaget tidligere på året af Gallup og Knight Foundation. Da Facebook har til at operere på Michael Jordan princippet om “Republikanerne købe sneakers, også,” det sociale netværk ikke har meget af et valg, men til også at omfatte Fox News i mix.

Og så, det vil. Sideløbende med stemmer som Anderson Cooper og Jorge Ramos, per Række, vil der være et anker fra det netværk, der har brugt uforholdsmæssig meget tid på at tale om Hilary Clinton, selv om det er 2018. Sikker på, at disse tidsintervaller, vil i det mindste delvis være forankret i Shep Smith, der har fået et ry i virksomheden for at være “anti-Trump” simpelthen ved at tilbyde rimelig kritik af administrationen.

Over tid nettet kan falde bort som et centralt punkt i tidsplanen. Facebook har planer om at tilbyde et supplerende udvalg af teknologi i de kommende måneder, vil omfatte dækning fra McClatchy, NowThis, og TEGNA. Facebook har også til hensigt at dykke ned i den lokale nyheder—selvom forhåbentlig virksomheden ikke trykke på Sinclair for denne indsats.

Hvem ved, hvor succesfuld Facebook ‘ s nyheder indsats vil være. Det kan meget vel kunne flop—der er en masse måder at få nyheder opdateringer i løbet af dagen allerede, og det er ikke klart at have programmering på Facebook får ting til at holde sig orienteret nemmere. Bare hovedet over til at Se den fane, som du har sandsynligvis aldrig bevidst har klikket på forud for denne at se, hvordan tingene går.

[Udvalg, Randen]