At stjæle fra en Apple-Butik, Ser ud Præcis så Let, som Du ville Forvente

39

Foto: Getty

Stjæle titusinder af dollars værd af Apple-produkter ikke opfordre til en Oceans Eleven-style udarbejde heist. Nej, det krævede blot mindre end tredive sekunder, og bevæger sig med en følelse af formål.

På juli 7, fire røvere angiveligt nuppe over $27,000 i iPhones og MacBooks fra Fashion Fair Apple Store i Fresno, Californien. Overvågning optagelser af de røverier, der viser mænd skyndte sig ind i butikken, for at gå op for at vise tabeller, og fanger en masse af enheder, som kunder og medarbejdere stirre på med rolige forundring.

“Alle de vidner, der var meget klart, at alle de mistænkte var meget aggressiv, og det var en form for overtagelse stil tyveri,” Fresno Politiet Lt. Rob Beckwith fortalte CBS affiliate KGPE.

Ved første politi angiveligt viste, at det var et væbnet røveri, men derefter fastsat mænd ikke bruge våben. Der blev ikke rapporteret om skader og butikken var åben, ifølge the Fresno Bee.

“De var på vej gennem folk og bare snuppe ting,” Beckwith fortalte the Fresno Bee. Fresno Police Department tilbyder en kontant belønning for oplysninger om hændelsen.

Apples butikker er velkendte for deres rummelighed, med lange træ-display borde fyldt med pebret produkter, der findes til at afprøve. Det er dette indbydende, og, helt ærligt, idealistisk troværdighed, der tillægges de mænd, mulighed for at stryge en masse gratis lort, mens folk kiggede på lamslået. Geni.