Apple släpper nytt, snabbare MacBook Pro datorer

38

Uppdaterad maskiner har hands-free Siri, de senaste processorerna, Sanna Ton och visar en lugnare tangentbord

Tors 12 Jul 2018 15.24 BST

Senast ändrad Tors 12 Jul 2018 15.25 BST

Apple updates its MacBook Pro laptops with faster processors, hands-free Siri, True Tone and an improved keyboard.

Apple uppdaterar MacBook Pro datorer med snabbare processorer, handsfree-Siri, Sanna Ton och ett förbättrat tangentbord.
Foto: Apple

Apple har uppdaterat sin MacBook Pro datorer med nya processorer, tangentbord och display-teknik, och handsfree-Siri.

Uppdateringen är något mer än en förväntad specifikationer förbättring för Apples populära “Pro” bärbara datorer. Både 13-tums och 15in MacBook pro med Touch Bar kommer nu utrustade med den senaste åttonde generationens Intel Core i5, i7 och i9-processorer, föra dem in i linje med konkurrens från Windows PC-tillverkare som Huawei, Dell och andra.

Den 13i laptop av quad-core versioner av i5 och i7-processorer, upp från dual-core-versioner som används tills nu, som Apple säger kommer att vara upp till dubbelt så snabbt. De större 15in laptop av 6-core i7 och i9-processorer, som ersätter quad-core-versioner, som Apple säger kommer att vara 70% snabbare. Den maximala mängden RAM-minne som finns i de större laptop har också fördubblats till 32 gb.

The new MacBook Pro also gains improved graphics processors.

Facebook

Twitter

Pinterest

Den nya MacBook Pro också av förbättrad grafik processorer. Foto: Apple

Bortsett från att mer makt, uppdaterad maskiner också få den Sanna Ton färg styrsystem från Apples ipad, som använder ljus sensorer för att justera färgtemperaturen på displayen för att bästa matcha din miljö.

Apple har även lagt upp den nya T2-chip från sin iMac Pro MacBook Pro, som hanterar inläsning av fingeravtryck, Tryck Bar och andra uppgifter. T2-chip gör det också möjligt för användare att interagera med Apples virtuella assistent med wakeword “Hej Siri”, liknande till iphone. Tidigare MacBook Pro-användare tvungen att trycka på en knapp för att utlösa Siri.

Slutligen, den nya MacBook pro har Apple är tredje generationen av fjäril växla tangentbord som ser ut att bli lugnare. Uppdateringen att tangentbordet inte lösa problem med damm som orsakar död nycklar, dock.

Resten av maskiner stå orörd, inklusive de fyra Thunderbolt-3/USB-C-portar, batteritid och skärmupplösning.

Endast 13i och 15in MacBook pro med Touch Bar har uppdaterats, lämnar modell utan Tryck Bar oförändrad, tillsammans med de mindre MacBook och iMac. Uppdateringar för Apple ‘ s andra Mac-datorer, såväl som iPads och iPhones förväntas senare under året.

  • Apple 13i MacBook Pro (2017) recension: med batteri för att få igenom en arbetsdag