Apple Har Måske Endelig Fast, At MacBook Pro-Tastatur

50

Billede: Apple

Apple har netop opdateret sin serie af MacBook Pro laptops, sætte i nye, nuværende generation af Cpu ‘er og en ny nøgle skifte mekanisme, der kunne have rettet den bærbare’ s mest konsekvent irriterende problem.

Hvis du ligesom mig, du er blevet vant til den forfærdelige tastaturet på MacBook Pro med Touch Bar. Det var ikke bevidst—det skete bare. Jeg var stort set splittet mellem at acceptere tastaturet eller bruge hver eneste dag i mit ejerskab med fokus på, hvordan ubehagelige at skrive erfaring er, og hvor let det er at bryde en nøgle med noget mere end en krumme.

Apple har form af anerkendt problemet med dens tastatur. Det igangsatte en reparation program i juni, efter at blive ramt med et class action i Maj.

Nu Ars Technica hævder de vigtigste sporskifter er blevet udskiftet. Den opdaterede maskiner, som har nøgle parametre, der er lignende i størrelse og formentlig rejse (den afstand, tasterne tage for at aktivere), men med en “blødere, mindre click-y føler, at der er lidt tættere på før-2016 modeller’ chiclet nøgler.”

At kunne løse nuværende ejere bekymring—selv om der endnu ikke testet tastatur, kan jeg ikke være sikker. Hvis de rejser af nøgler fortsætter med at være overfladisk, skifte kan stadig fortsætte med at være ubehagelige at skrive på, og det ville betyde, at der stadig vil være mulighed for at få en krumme at forstyrre din indtastning.

Udover tastaturet opdatering, MacBook Pro med Touch Bar har også set en opdatering til den nyeste processorer. Og jeg er ikke bare taler Kaby Sø R, 8. Generations Cpu ‘ er Intel annoncerede sidste år. Nej, de MacBook Pro bliver den 8. Gen Og Søen Cpu ‘ er Intel annoncerede kun tilbage i April 2018.

Den 13-tommer MacBook Pros vil modtage 28W 4-core i5-U-serien CPU (men formentlig vil der være en mulighed for at opgradere til core i7). Disse Cpu ‘ er, som anvender Intel-Iris 655 grafik og skal helt sikkert være en lille smule hurtigere end den nuværende MacBook Pro med en 7th Generation processor. Hvad var så bemærkelsesværdigt om 28W U-serien, da det blev annonceret i April, var, at det giver støtte til Intel ‘ s wicked-hurtig Optane hukommelse og lagring. Der er ingen ord om, hvis Apple ‘ s opdaterede enheder vil understøtte Optane, men da Apple ikke laver et show af at annoncere det, det er sikkert at sige, støtte vil være usandsynligt.

Den 15-tommer MacBook Pro får en meget mere markant opgradering. Apple har bevæget sig fra en 4-core CPU Intel ‘s nye 6-core 45W H-serien Cpu’ er, herunder 6-core i7 og mulighed for 6-core i9. Disse Cpu ‘er er en del hurtigere end deres tidligere generation af Cpu’ er. Da vi testede to ikke-Mac-computer med 7th Gen 45W CPU og den nye 8. Gen 45W CPU, så vi Geekbench score hoppe fra 12850 at 18031. Der bør betyde, videoer vil gøre hurtigere, Photoshop vil behandle billeder hurtigere, og endda surfe på internettet bør føle et hår hurtigere.

Den 15-tommers vil have mulighed for at blive udstyret med så meget som 32GB RAM, og du vil være i stand til at vælge fra et Radeon Pro 555X GPU eller Radeon Pro 560X—AMD ‘s nyeste Polaris Gpu’ er.

Apple har også, i henhold til Ars Technica, opdateret processoren til Touch Bar fra T1 til T2, der findes i den nyeste iPad Pro. Det er ikke klart, hvordan dette vil forbedre ydeevnen, men Ars hævder, at det vil håndtere Touch-ID og opkald til Siri.

Især, Apple gjort nogen meddelelser om opdateringer til ikke-Touch Bar version af MacBook Pro, hvilket betyder, at hvis du ønsker en baseline, 13-tommer MacBook Pro, vil du blive hængende med sidste års indvolde.

Billede: BlackMagic Design

Ud over at opdatere Touch Bar MacBook Pros, Apple meddelte også, at det ville støtte en anden eGPU på Apple store. Apple har udviklet den nye eGPU med BlackMagic Design. Ifølge BlackMagic Design, har det en indbygget Radeon Pro 580 GPU, to Thunderbolt-3-porte, HDMI 2.0, 85W af opladning magt, og fire USB-forbindelser 3.1.

Hvis en opdatering er du nå til din tegnebog, Apple siger, at den opdaterede bærbare computere vil være tilgængelig i sine butikker, der starter senere i dag.

[Ars Technica, Apple, BlackMagic Design]