VKontakte har uppdaterat plattform chatt-robotar med knappar för snabbt svar

41

Team sociala nätverket Vkontakte har uppdaterat plattform chatt-robotar. Utvecklarna har lagt till möjligheten att ansluta till chatten bots tangentbord — knapparna för snabbval svar.

Det innebär att användare inte längre behöver ange text på begäran — det är bara att välja ett av alternativen. Efter att chatt-bot kommer att återkomma med resultatet. Som planerat, en ny möjlighet kommer att hjälpa samhällen att påskynda kommunikationen med abonnenter, förenkla navigering och öka kundernas lojalitet — klicka är lättare än att formulera en ansökan och kontrollera chatt-bot på honom.

En av de första tangentbord testas av gemenskapens officiella Comedy Club. Bot kommer att hjälpa dig att hitta önskad upplaga av visa: välj bara den säsongen och frågan nummer för att omedelbart visa det. Försök också chat-robotar med knappar redan i de samhällen Maxim Bot (chat bot omvandlar text till en telefonsvarare) och Callback-API (Bot rapporter om händelser i samhället).

Dessutom, snart messenger och Facebook kommer att kunna lägga till chatt robotar för att prata. Så någon funktion chatta robotar som kan användas inom ramen för kollektiv kommunikation, utan att behöva skapa en separat dialog med bot och skicka meddelanden till vänner.