Steam stoppet støtter Windows XP og Vista-2019

92

Steam digital distribusjon service fra Valve vil stoppe med det Nye året støtter operativsystemene Windows XP og Windows Vista. Dette er oppgitt i den offisielle rapporten i Steam-støtte.

Fra 1. januar 2019, Steam-klienten vil ikke kjøre på disse versjonene av Windows. Som forklart av utviklerne for å være i stand til å kjøre spill eller andre produkter som er kjøpt i Steam, brukere trenger å oppdatere operativsystemet til en senere versjon av Windows.

Det faktum at ferske funksjoner i Steam-er avhengig av den innebygde versjonen av Google Chrome, som ikke fungerer på eldre versjoner av Windows. Videre, for fremtidige versjoner vil kreve Steam funksjoner og sikkerhetsoppdateringer som er bare tilgjengelig i Windows 7 og over.

Fram til utgangen av 2018 Steam vil fungere og kjøre spill på Windows XP og Windows Vista, imidlertid, andre funksjoner i Steam vil være noe begrenset. For eksempel, en ny Steam chat vil være utilgjengelig.