Samsung Galaxy Note 9 til debut August 9

50

I nettverket dukket opp nye detaljer om det kommende utgivelsen i 2018 flaggskip smarttelefon, Samsung Galaxy Note 9. Så, KoreaHerald koreansk utgave kalt omtrentlig dato for åpning. Ifølge kilden, Samsung vil presentere Galaxy Note 9 på et arrangement i new York, som vil bli holdt den 9. August.

I dette tilfellet, kunngjøringen av Galaxy Note 9 vil bli avholdt to uker tidligere enn i fjor Galaxy Note 8. Tidligere ble det rapportert om debut i slutten av August. En annen kilde har avduket fargevalget i fremtiden flaggskip. Smarttelefonen vil bli utgitt i fem farge valg — svart, blå, grå, lilla og brunt. I tillegg dokumentasjon på nettstedet av Federal communications Commission (FCC) avslørte batteriets kapasitet på 4000 mAh, og støtte for trådløs lading.

I henhold til tidligere lekkasjer, smarttelefonen Galaxy Note 9 med kode navn Kronen må skjermen Infinity-Skjerm 2.0 som flaggskipet Galaxy Galaxy og S9 S9+. Han vil holde en 6.3-tommers, skjerm teknologi som S-AMOLED og størrelsesforholdet på 18,5:9. Galaxy Note 9 kan bli den første Samsung smarttelefon med en integrert tv med fingeravtrykkleser. De viktigste eksterne forskjell fra sin forgjenger, Note 8, var plasseringen av fingeravtrykkleser — nå er det som ligger under de viktigste dual camera.

Maskinvaren grunnlag vil være Exynos prosessor og Qualcomm Snapdragon 9810 845, avhengig av region av utgivelsen. Galaxy Note 9 vil bli utgitt i versjoner med 6 GB RAM og 64 GB, 128 eller 256 GB internt flash-minne. Det er forslag om ekstra valg med 8 GB RAM og 512 GB internt flash-minne. Batteriet har kapasitet 3850 mAh. Dette er betydelig mer enn 3300 mAh fra fjorårets Galaxy Note 8.