Politiet Er Forudsigeligt Pissed Over Apple ‘ s Plan om at Slukke USB-Adgang til Data på iPhones

51

New York Police Department officerer overvåge en protest i nærheden af Apple-Butik på Manhattan ‘ s Fifth Avenue februar 23rd, 2016.Foto: Julie Jacobson (AP)

Tech gigant Apple er efter sigende planer om at forhindre enhver, der ønsker at få adgang til en krypteret iOS-enhed via teknikker, som Cellebrite er GrayKey telefon-hacking boks ved at indføre en mulighed for at låse USB-adgang til data for en time efter at den er låst, hovedsagelig dreje iPhones, iPads og iPods i forseglede sorte bokse. Embedsmænd i de retshåndhævende fællesskabet, hvilket har været en skræmmekampagne om Apple ‘ s kryptering teknologi til år i løbet af de klagepunkter over de faktiske tech-eksperter, er ikke glad for det.

I virkeligheden, per en artikel i New York Times opkog planen, politiet synes temmelig dampet om den sag, som denne, Indiana state efterforsker, der virker på internet børnemishandling:

“Hvis vi går tilbage til den situation, hvor vi igen ikke har adgang til, og nu ved vi direkte med alle de beviser, vi har tabt, og alle de børn, som vi ikke kan sætte ind i en position,” sagde Chuck Cohen, der fører en Indiana State Police task force, på internettet forbrydelser mod børn. Indiana State Police sagde, at det ulåst 96 iPhones til forskellige sager i år, hver gang med en dommerkendelse, ved hjælp af en $15.000-enhed, der er købt i Marts fra et firma kaldet Grayshift.

Andre retshåndhævende embedsmænd vejes i så godt, siger planen var ensbetydende med at give dække for kriminelle:

Hillar Moore, statsadvokaten i Baton Rouge, La., sagde, at hans kontor var betalt Cellebrite tusindvis af dollars for at låse iPhones i fem tilfælde, da 2017, herunder en undersøgelse af mobning-relaterede dødsfald af et broderskab løfte på Louisiana State University. Han sagde telefoner havde givet vigtige oplysninger, og han var ked af, at Apple har planlagt at lukke sådan et nyttigt undersøgende avenue.

“De er åbenlyst at beskytte kriminelle aktivitet, og kun under dække af privatlivets fred for deres kunder,” sagde han.

Michael Sachs, en assistant district attorney i Manhattan, sagde, at hans kontor bruger løsningerne—han afviste at præcisere, der—for at få adgang til iPhones låst flere gange om ugen. Der har medvirket til at løse en række sager i de seneste måneder, herunder ved at få til en iPhone til at finde videoer af en mistanke om seksuelt overgreb på et barn. Manden blev dømt for dette år.

Manhattan district attorney ‘ s office søgte warrants til at søge 702 låste telefoner i de første 10 måneder af 2017, de Gange tilføjet, “to-tredjedele, som blev iPhones.”

Men det papir, der gjorde opmærksom på, at Apple siger, at det har svaret til 55.000,-plus AMERIKANSKE regering anmodninger om iCloud data, der er forbundet til over 208,000 enheder siden 2013, hvilket ikke er præcis dokumentation af noncooperation med politiets efterforskning. Det er også uklart, om den rapporterede USB-lås funktion vil faktisk lock-out politiet med adgang til GrayKey enheder eller en af Cellebrite ‘ s konkurrenter—formentlig slukke data port vil gøre enhederne stoppe med at arbejde, men det er muligt, at nogen kunne gennemskue en løsning. Politiet kunne også bare gå en mistanke om, inden for en time vinduet Apple har til hensigt at gennemføre.

“Vi er konstant på at styrke sikkerhed beskyttelse i alle Apple-produkt til at hjælpe kunder med at forsvare sig mod hackere, identitetstyveri og indtrængen i deres personlige data,” Apple fortalte Reuters i en erklæring. “Vi har den største respekt for håndhævelse af loven, og at vi ikke designe vores sikkerhedsmæssige forbedringer for at forpurre deres indsats for at gøre deres job.”

I alle tilfælde, retshåndhævende myndigheder og efterretningstjenester bekymringer om kryptering har længe været fuld af huller. I januar, FBI Direktør Christopher Wray (tidligere chef James Comey udskiftning) kaldes kryptering et “presserende offentlige spørgsmål om sikkerhed”, og at agenturet står over for en “enorm og stigende antal sager, der beror i høj grad, hvis ikke udelukkende, på elektroniske beviser.” Men for nylig kom det frem, at FBI var flubbing tal på, hvor mange krypteret telefoner har faktisk slået op i straffesager.

Eksperter er enige om, at efterlade nogen form for bagdør på alle væsentlige svarer til et kæmpe sikkerhedshul, og forskning har vist, politi og spioner har masser af muligheder for at snuse på mål af den strafferetlige efterforskning, om ikke nogle enheder er låst. National Security Agency, for eksempel, synes at være forholdsvis upåvirkede af den barriere, som kryptering, fordi de kan indsamle oplysninger gennem metoder som metadata eller beskadigelse af udstyr. NSA er også investerer kraftigt i kryptoanalytiske værktøjer til blot at bryde gennem kryptering selv.

[New York Gange]