Politie Voorspelbaar Boos Over Apple ‘ s Plan Uit te Schakelen USB-Toegang tot Gegevens op iPhones

45

New York Police Department officieren monitor een protest in de buurt van de Apple Store in Manhattan, op Fifth Avenue op 23 februari 2016.Foto: Julie Jacobson (AP)

Tech-gigant Apple is naar verluidt van plan om te voorkomen dat iedereen die wil om toegang te krijgen tot een versleuteld iOS-apparaat via technieken zoals Cellebrite ‘ s GrayKey telefoon-hacking-box door de invoering van een optie tot slot USB data access-een uur nadat deze is vergrendeld, hoofdzakelijk draaien iPhones, iPads, en iPods in verzegelde zwarte dozen. De ambtenaren van de wetshandhaving van de gemeenschap, dat is bangmakerij over het Apple-encryptie-technologie al jaren over de bezwaren van de werkelijke technische experts, zijn niet tevreden over zijn.

In feite, volgens een artikel in de New York Times herkauwen van het plan, de politie lijken behoorlijk gestoomde over de zaak, zoals deze Indiana state onderzoeker die werkt op internet kindermishandeling:

“Als we terug gaan naar de situatie waar we weer geen toegang hebben, nu weten we direct al het bewijs dat we hebben verloren en alle kinderen kunnen we niet in een positie van veiligheid”, aldus Chuck Cohen, die leidt een Indiana State Police task force op internet misdaden tegen kinderen. De Indiana State Politie zei dat het ontgrendeld 96 iPhones voor verschillende gevallen dit jaar, telkens met een warrant, met behulp van een $15.000 apparaat kocht in Maart van een bedrijf genaamd Grayshift.

Andere ambtenaren van de wetshandhaving woog in als goed, en zegt dat het plan kwam neer te bieden dekking voor criminelen:

Hillar Moore, de officier van justitie in Baton Rouge, La., zei zijn kantoor had betaald Cellebrite duizenden dollars om iPhones vrij te maken in vijf gevallen sinds 2017, inclusief een onderzoek naar de ontgroeningen in verband met de dood van een broederschap pand aan de Louisiana State University. Hij zei dat de telefoons had leverde belangrijke informatie, en hij was boos dat Apple gepland te sluiten zoals een nuttig onderzoekende avenue.

“Ze zijn schaamteloos de bescherming van criminele activiteiten, en alleen onder het mom van privacy voor hun klanten,” zei hij.

Michael Sachs, een assistent-officier van justitie in Manhattan, zei zijn office-toepassingen oplossingen—hij weigerde om op te geven welke—om toegang te krijgen tot vergrendelde iPhones meerdere keren per week. Dat heeft geholpen bij het oplossen van een reeks van gevallen in de afgelopen maanden, onder meer door het krijgen in een iPhone-video ‘ s te vinden van een vermoeden van seksueel mishandelen van een kind. De man werd veroordeeld dit jaar.

De Manhattan district attorney ‘ s office zochten warrants om te zoeken 702 vergrendelde telefoons in de eerste 10 maanden van 2017, de Tijden toegevoegd, “twee derde van die waren iPhones.”

Echter, het papier deed er rekening mee dat Apple zegt dat het gereageerd heeft tot 55.000-plus ONS op verzoeken van de overheid voor iCloud-gegevens gekoppeld aan over 208,000 apparaten vanaf 2013, en dat is niet het bewijs van noncooperation met het politieonderzoek. Het is ook onduidelijk of de gerapporteerde USB-locking functie daadwerkelijk lock-out van de politie met toegang tot de GrayKey apparaten of een door Cellebrite ‘ s concurrenten—vermoedelijk het uitschakelen van de data-poort maken de apparaten stoppen met werken, maar het is mogelijk dat iemand zou kunnen suss een oplossing. De politie kon ook gewoon verder gaan met een verdachte in de één-uur-venster Apple van plan is te implementeren.

“We zijn voortdurend bezig met het versterken van de beveiliging in elk Apple product om klanten te helpen beschermen tegen hackers, identiteitsdieven en inbreuken op hun persoonlijke gegevens,” Apple vertelde Reuters in een verklaring. “We hebben veel respect voor de handhaving van de wet, en wij zijn niet van het ontwerp van onze verbeteringen van de beveiliging te frustreren hun inspanningen om hun werk te doen.”

In ieder geval, de rechtshandhaving en de intelligentie van de gemeenschap zorgen over encryptie lang vol gaten. In januari, FBI-Directeur Christopher Wray (voormalig chief James Comey vervanging) genoemd codering een “dringende openbare veiligheid in het geding” en dat het agentschap gezichten “een enorm en groeiend aantal gevallen dat vertrouwen sterk, zo niet uitsluitend, op het elektronisch bewijs.” Maar onlangs bleek dat de FBI was flubbing cijfers over hoeveel gecodeerd telefoons daadwerkelijk ingeschakeld in strafzaken.

Deskundigen zijn het erover eens dat het verlaten van elke vorm van backdoor op alle in wezen neerkomt op een enorme lek, en onderzoek heeft aangetoond politie en spionnen zijn tal van manieren om te snuffelen op de doelen van strafrechtelijke onderzoeken of sommige apparaten worden vergrendeld. De National Security Agency, bijvoorbeeld, lijkt relatief onbezorgd over de barrière die door de codering omdat ze kunnen informatie verzamelen door middel van methoden als de metadata of het compromitteren van de apparaten. De NSA is ook investeren in de crypto-analytische tools om gewoon te breken door middel van de codering zelf.

[New York Times]