Microsoft vil lansere neste Xbox i 2020

56

På E3 (Electronic Entertainment Expo) i 2018, som går fra 13 til 15 juni i Los Angeles, Microsoft har bekreftet videomouse utvikling av neste generasjon av sin Xbox. Men, tidspunktet for utgivelsen av en ny konsoll, det er ikke kalt. Omtrentlig datoer er kjent for ressurs-og Thurrott, som er Paul Thurrott (Paul Thurrott) kjent techno-journalist som spesialiserer seg på Microsoft-produkter.

Ifølge kilder Terretta, konsoll, med kodenavn Scarlett bør være ute i ca to år, i 2020. Videre, Microsoft beskriver Scarlett som en “familie av enheter”.

Phil Spencer (Phil Spencer), leder av Xbox, også snakket om “den dype utviklingen av den neste Xbox” som også bekrefter “flerhet” av enheter i familien av Scarlett. Angivelig, det vil være ulike varianter, for eksempel med Xbox-En.