Google Er Måske Kinda Forsøger at Få Pixelbook Windows 10 Certificeret

45

Foto: AP

Google ‘s laptop-tablet hybrid Pixelbook har fået stor ros af anmeldere og brugere for sin funktionalitet og design, men den enhed, der lider af en kritisk fejl: Det kører Chrome OS Google’ s egen, underdimensioneret operativsystem. Nye rapporter tyder på, at der kan hurtigt ændre sig, som Google er angiveligt ved at undersøge muligheden for at få Pixelbook certificeret til at arbejde med Windows 10.

9to5Google rapporterede, at de seneste kode forpligter og anmeldelser fra Google-udviklere, der findes i dokumentationen til Chromium OS kan foreslå, at selskabet arbejder på at lave dual-boot Windows-10 på de to-i-én enhed til en mulighed i nær fremtid—selv om der er masser af grund til at være skeptisk over for det.

Rygterne om Google ‘ s interesse i at udvide funktionaliteten af Pixelbook har været nede i et stykke tid nu. Tanken om Windows 10 kompatibilitet første dukkede op tidligere på året, da keen-eyed observatører først set omtale af et “Alter” i Google ‘ s dokumentation. En af de begår gjort omtale af en “picker skærm”, der vil give brugerne mulighed for at vælge, hvilket operativsystem, de gerne vil starte op fra. En anden direkte navngivet Windows, yderligere næring til spekulationer.

De seneste nyheder, samles op på fra XDA-Udviklere fra kode forpligter til en USB-relaterede spørgsmål i den såkaldte AltOS, viser flere referencer til Microsoft ‘ s styresystem—denne gang at nævne Windows Hardware Certificering Kit (WHCK) og Hardware Lab Kit (HLK).

Implikationen af dem, der spekulerer i koden er, at Google har til hensigt at få de Pixelbook ‘ s hardware, der er certificeret af Microsoft til at køre Windows 10. Få Pixelbook Windows-certificeret ville lade enheden til fuldt ud at støtte alle signerede drivere fra Microsoft. Selv om Google ikke sende Pixelbook med Windows-10 er installeret, det ville give brugerne en ny mulighed, der ville måske være med til at retfærdiggøre den pris, tag på hybrid-enhed.

Mens du kører Windows 10—og få adgang til alle dens funktioner og applikationer, der ChromeOS mangler—er spændende, men det føles stadig som lidt af et longshot. CPU-krav til Windows-10 er en del højere end Chrome OS, og Pixelbook ‘ s low-power Core i5 Y series-processor blev valgt specifikt til den ultra-let styresystem. En mere ressourcekrævende OS som Windows 10, kombineret med den manglende fans i Pixelbook, præsenterer nogle udfordringer og potentiale for overophedning. Selv om at gøre Pixelbook Windows certified er muligt, det ikke gør de to et godt match.

Gizmodo nået ud til at Google og Microsoft for mere information om muligheden for Windows 10, der kører på Pixelbook. Vi vil opdatere denne post, hvis vi hører tilbage.

[9to5Google]