Flaggskeppet Sony Xperia XZ3 dök upp på levande bilder

35

I nätverket verkade levande bilder av kommande flaggskepp smartphone Sony Xperia XZ3, som ännu inte officiellt presenterad av tillverkaren. Bilder som publiceras är relevant Japanska resurs SumahoInfo.Bilderna visar ramlösa design med en skärm med ett bildförhållande på 18:9 utan cut-out-stil iPhone X och dubbla huvudkameran på baksidan.Enligt tidigare läckor, Sony Xperia XZ3 kommer inte vara alltför stor uppgradering jämfört med Xperia XZ2, som släpptes i våras. Inte nog med att han får ett dubbelrum kammare som Xperia XZ2 bidrag och inte en enda som Xperia XZ2. Den främre kameran kommer också att vara som Xperia XZ2 Premium. Också öka mängden minne och en något ökad batterikapacitet jämfört med Xperia XZ2

Smartphone är utrustade med 5,7-tumsskärm med Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar) och ett bildförhållande på 18:9, dubbla huvudkameran 19+12 MP, 13 MP-kamera på framsidan. Hårdvara grundval blev en topp-processor Qualcomm Snapdragon 845, 6 GB RAM och 64 eller 128 GB internt flash-minne kan utökas med microSD-kort upp till 400 GB. Batteriet har en kapacitet på 3240 mAh. Den smartphone som kör på operativsystemet Android 8.1 Oreo.

Den officiella debut av Sony Xperia XZ3 förväntas på IFA-mässan i år 2018, som kommer att hållas från den 31 augusti till 5 September i Berlin.