En kvinde forsøger af retten til at forsvare retten til at eje lunar dust

42

Laura Murray Mikko indgivet en retssag mod den rumorganisation NASA, som tidligere var at forsøge at erhverve en prøve af månens støv besat af kvinder. Denne prøve blev givet til hendes forældre fra astronaut Neil Armstrong, og Laura ønsker at forsvare deres rettigheder til det.

Laura Murray chikko modtaget et glas hætteglas af månen støv fra sin mor, da hun var 10 år gammel. Det hævdes, at astronaut Neil Armstrong var venner med sin far Tom Murray, pilot i det Amerikanske air corps. Armstrong og Murray var i en hemmelig klub for mænd-piloter Afslut Birma. I 70-erne, at Armstrong gav en flaske mor Cicco med en tone, der lyder: “Laura Anne Murray – held og lykke – Neil Armstrong Apollo 11”.

Advokat Laura bringer en sagkyndig udtalelse om håndskrift brev, der bekræfter, at noten er skrevet af Neil Armstrong. Med hensyn til ægtheden af de prøver, det er rapporteret, at støv kan forekomme fra overfladen af månen og Jordens overflade. At udelukke månens oprindelse er umuligt. Med alle disse data, advokat Christopher McHugh forsikrer, at Laura holder flasken helt lovligt.

Fangsten er, at månens prøver er ejet af den AMERIKANSKE regering, og ifølge NASA politik, kan de bruges kun til autoriserede formål. Det er overflødigt at sige, rumorganisation har ingen kontrol over brugen af månens støv i hænderne af Laura Murray Mikko. For NASA, det er vigtigt, at alle, der har adgang til de prøver, der blev fulgt på de principper, der er af streng ansvarlighed og overholdelse af sikkerhedsbestemmelser.

Det er underligt, at forskere, der har undersøgt risiko for månens støv, ikke har adgang til det rigtige materiale. De var nødt til at simulere. Handling Laura NASA har ikke svaret endnu. Svar fra Agenturet inden for 60 dage. Det vil være interessant at se, om NASA vil fortsat forsøg på at sikre en prøve af månens støv.

En kvinde forsøger af retten til at forsvare retten til at eje lunar dust
Ernest Vasilevskiy