Den Overkommelige Care Act Hjulpet Medicaid Patienter i Californien Undgå skadestuen, viser Undersøgelse

41

Billede: Malti_Nirankari (Pixabay)

Trods de bedste bestræbelser fra et Republikansk-ledet Kongressen i løbet af de seneste to år, den Overkommelige Care Act er stort set forblev intakt. En nylig undersøgelse offentliggjort i Sundhedsmæssige Anliggender tilbyder de nyeste smule dokumentation for, at den gennemgribende sundhedspleje lovgivning, mangelfuld og ufuldstændig, som den kunne være, har været en netto god. I Californien, undersøgelse tyder på, ACA ‘ s gennemførelse lavet nogle desperate mennesker er mindre tilbøjelige til at henvende sig til skadestuen for at få medicinsk behandling.

De forskere, primært fra University of California San Francisco (UCSF), kiggede på de medicinske optegnelser over 14 millioner ikke-ældre mennesker, der besøgte en skadestue inden for staten mellem 2012 og 2015. Tilsammen tegnede de sig for 24,5 millioner besøg. Der fik dem til at sammenligne besøg før og efter ACA ‘ s store bestemmelser, der gik live i 2014, især dens udvidede dækning af lav-indkomst residenter i henhold til Medicaid.

Fra 2012 til 2013, fandt de, 6,6 millioner mennesker besøgte skadestuen. Af disse, 7.9 procent var folk, der besøgte ofte, hvilket betyder, at de har besøgt mindst fire gange inden for et år. Fra 2014 til 2015, 7,1 millioner mennesker gik til skadestuen, og 8,5 procent af patienterne var hyppige gæster. Hyppige besøgende tegnede sig for 30.7 procent af alle ED besøg fra 2012 til 2013, i forhold til 31,6 procent af besøg fra 2014 til 2015.

Disse rå tal er lidt misvisende, siger forfatterne. Mange uforsikrede patienter, der har besøgt de ER som deres vigtigste kilde til lægehjælp, fordi de ikke havde råd til en læge, blev omfattet af Medicaid post-ACA. Og forskerne fandt, at Medicaid patienter som helhed er blevet mindre tilbøjelige til at bruge det ER ofte efter ACA trådte i kraft. Den mindre andel af patienterne stadig venstre uforsikrede brugte også ER mindre ofte. Så selvom det samlede antal af hyppige ER besøgende, der ikke ændrer sig, er chancerne for, at enhver individuel person, på Medicaid, eller som ikke havde nogen forsikring ville bruge det ER ofte gjorde drop.

Efter tegner sig for disse ændringer i forsikringsdækningen, skønnede de, Medicaid patienter var 12 procent mindre tilbøjelige til at have hyppige ER besøg post-ACA, mens uforsikrede patienter var 31 procent mindre sandsynligt.

“Vores resultater ikke nødvendigvis tyder på, at ACA forårsaget et fald i hyppige skadestuen brug blandt Medicaid og uforsikrede patienter, men snarere giver dokumentation for, at en udvidet Medicaid dækning kunne have tilladt, at disse patienter til at få adgang til tjenester for alvorlige sundhedsmæssige betingelser uden for den ED,” sagde den ledende forfatter Renee Hsia, en professor i akut medicin og sundhed politik ved UCSF, i en erklæring.

Resultaterne spejl andre, der har vist ACA ‘ s Medicaid—udvidelse-i hvert fald i lande, der har tilladt det at ske—har ført til bedre helbred, mindre medicinske gæld, og måske endda hjulpet stall skilsmisse priser.

Den procentdel af uforsikrede Amerikanske voksne i slutningen af 2013 var 18 procent, ifølge Gallup, og faldt til så lavt som 10,9 pct lige før Præsident Trump tiltrådte i slutningen af 2016. Siden da, har langsomt kravlede tilbage op til 12,2 procent ved udgangen af 2017.

[Sundhed]