De Affordable Care Act Geholpen Medicaid-Patiënten in Californië Voorkomen dat de meldkamer, Studie Suggereert

38

Afbeelding: Malti_Nirankari (Pixabay)

Ondanks de beste inspanningen van een Republikeins-led-Congres over de afgelopen twee jaar, de Affordable Care Act heeft grotendeels bleef intact. Een recente studie gepubliceerd in Health Affairs biedt de laatste bit van het bewijs dat de ingrijpende gezondheidszorg wet, gebrekkig en onvolledig als het zou kunnen worden, is een net goed. In Californië, de studie suggereert, de ACA is de uitvoering nog een aantal wanhopige mensen minder geneigd om te schakelen naar de eerste hulp voor de medische zorg.

De onderzoekers, voornamelijk van de Universiteit van Californië, San Francisco (UCSF), bekeken de medische dossiers van meer dan 14 miljoen niet-bejaarde mensen die een bezoek aan een afdeling spoedeisende hulp binnen de staat tussen 2012 en 2015. Gezamenlijk zijn ze goed voor 24,5 miljoen bezoeken. Die konden ze om te vergelijken bezoeken voor en na de ACA belangrijkste bepalingen live gegaan in 2014, in het bijzonder de uitgebreide dekking van een laag inkomen bewoners onder Medicaid.

Uit 2012 tot 2013, vonden ze, 6,6 miljoen mensen bezocht meldkamers. Van deze, 7,9 procent waren mensen die vaak bezocht, wat betekent dat ze bezocht minstens vier keer binnen een jaar. Vanaf 2014 tot en met 2015, 7,1 miljoen mensen gingen naar de meldkamers en 8,5 procent van de patiënten waren frequente bezoekers. Frequente bezoekers goed voor 30,7 procent van alle ED bezoeken van 2012 tot 2013, in vergelijking met 31,6 procent van de bezoeken van 2014 naar 2015.

Deze cijfers zijn enigszins misleidend, de auteurs zeggen. Veel niet-verzekerde patiënten, die een bezoek aan de ER-als hun belangrijkste bron van medische zorg omdat ze het zich niet konden veroorloven een reguliere arts, werd onder Medicaid post-ACA. En de onderzoekers vonden dat Medicaid-patiënten als geheel werd minder gebruik van de ER vaak na de ACA in werking trad. De kleiner percentage van de patiënten nog steeds onverzekerd ook gebruikt de ER minder vaak. Dus hoewel het totale aantal frequente ER bezoekers veranderen niet, de kans dat een individu op Medicaid of die geen verzekering zou het ER vaak heb laten vallen.

Na verwerking van deze wijzigingen in de dekking van de verzekering, ze schatten de Medicaid-patiënten werden 12 procent minder kans te hebben frequente ER bezoeken post-ACA, terwijl de niet-verzekerde patiënten werden 31 procent minder waarschijnlijk.

“Onze bevindingen niet noodzakelijk suggereren dat de ACA veroorzaakt een daling in voorkomende afdeling spoedeisende hulp gebruiken onder Medicaid en onverzekerden, maar het bewijs levert dat uitgebreid Medicaid dekking zou hebben toegestaan dat deze patiënten op toegang tot diensten voor ernstige gezondheidsproblemen buiten het ED,” zegt senior auteur Renee Hsia, een professor van de spoedeisende geneeskunde en volksgezondheid van het beleid op UCSF, in een verklaring.

De bevindingen spiegel anderen die hebben aangetoond de ACA ‘ s Medicaid uitbreiding—ten minste in staten die hebben toegestaan dat het gebeurt—heeft geleid tot een betere gezondheid, minder medische schuld, en mogelijk zelfs geholpen kraam echtscheiding tarieven.

Het percentage van de niet-verzekerde Amerikaanse volwassenen aan het einde van 2013 was 18 procent, volgens Gallup, en daalde tot zo laag als 10,9 procent, net voordat President Trump aantreden tegen het einde van 2016. Sindsdien is het percentage langzaam kroop terug tot 12,2 procent aan het eind van 2017.

[Gezondheid Van Zaken]