11.4 iOS iPhone tømmer batteriet i løpet av minutter

62

Brukere av mobile Apple-enheter begynte å klage over plutselige batteriet tappes etter oppgradering til iOS 11.4. Husker denne oppdateringen ble utgitt i slutten av mai og brakt den etterlengtede AirPlay-støtte 2, samt Meldinger i iCloud.

Vi snakker om virkelig rask utslipp. For eksempel, en av iPhone 6+ har klaget over at etter oppdateringen batteriet er dødt fra 50% til 20% i løpet av minutter med en smarttelefon selv ble ikke brukt. Mens en slik parameter som Batteriet Helse (“batteriet Helse”) når 90%.

På den offisielle Apple-forum har flere grener av diskusjonen. En av dem nesten tusen brukere bekreftet sin eksistens på sine enheter.

Bedømme etter anmeldelser, batterinivået er lavt, uavhengig av modell iPhone. I noen tilfeller kan det hjelpe å deaktivere koble til Wi-Fi-nettverk, og i andre — veksle Wi-Fi med 5 GHz og 2,4 GHz. Men andre brukere, for eksempel “triks” ikke fungerer. Som et resultat, mange falt tilbake til iOS 11.3.1 og batteriet igjen begynte å gå glipp av vanlig tid.

Apple selv har ennå ikke kommentert situasjonen. Løsningen er ventet i neste iOS oppdateringer.