Op Amazon ‘ s Tijd

42

Amazon

Op Amazon ‘ s Tijd

Illustratie: Angelica Alzona (Gizmodo) Bryan Menegus58 minuten agoFiled: major-league funFiled: major-league plezier

 • major-league plezier
 • Amazon
 • vto
 • opslag
 • jeff bezos
 • fulfillment center
 • opdeling center
 • levering center
 • upt
 • e-commerce
 • arbeid

42

 • Bewerken
 • Sturen aan de Redactie
 • Het bevorderen van
 • Share Kinja

In het kloppend hart van Amazon ‘ s e-commerce niet te stoppen uitbreiding is een zeer fundamentele belofte: banen.

Wanneer een Fulfillment Center wordt geopend, de verwachting is dat ergens tussen de 1000 en 2200 posities beschikbaar zal komen ‘ s nachts, elk voorzien van 40 uur werk week een minimum. In werkelijkheid, is de urenregistratie van de Amazone moet aan de macht zijn op brute wijze een efficiënte supply chain lijken veel minder. Om de overhead te verminderen, maar blijven sop-up van de prestaties op basis van de prikkels van de lokale overheden actief, Amazon heeft steeds afhankelijker werd van een werk schema dat vaak dwingt werknemers in het verlaten van hun verschuivingen vroeg of zet ze weg bij de deur zonder voorafgaande kennisgeving.

Ik sprak met 13 van het bedrijf de huidige en voormalige pakhuis werknemers op basis van bijna als vele staten, die allen werden toegekend anonimiteit uit angst voor represailles. Volgens hun getuigenissen, het teken dat Amazon de groeiende rijk kan niet de arbeid moet voldoen aan de werkgelegenheid het bungelt in de voorkant van de lokale politici is een onschuldig klinkende afkorting: VTO.

In de meeste goedaardige vorm, Vrijwillige Tijd Uit is precies wat het klinkt als een kans voor de Amazon-magazijn werknemers te snijden van hun shift vroege -, boete-vrij, wanneer de hoeveelheid resterende werk wordt overschreden door de organen beschikbaar om het te doen. Het magazijn bespaart op onnodige personeelskosten; de werknemer krijgt een onbetaalde uitstel zonder eten naar hun kostbare uitkering van de tijd af (in de veronderstelling dat ze een van de klassen van het magazijn werknemers die de informatie ontvangt.) “Geassocieerde deelnemingen” zoals ze genoemd wordt, kan zich aanmelden voor sms-alerts, e-mails, of beide, en wanneer een VTO kans komt door ze kan beslissen of je wel of niet aan snap-up van één van de snel-voor het vullen van sleuven. De beslissing tot het nemen of niet nemen VTO, Amazon herhaaldelijk benadrukt Gizmodo, is naar het oordeel van de individuele werknemers.

“Elke retail distribution center operator zou graag in staat zijn om gewoon werknemers wanneer ze die nodig hebben, en ze niet hebben als ze het niet,” Mark Haar, de uitvoerend directeur van het Magazijn Werknemers voor Justitie, heeft me dat verteld. “Er zijn verschillende regelingen om te proberen om dat te doen.” Voor dat doel is de beste pijl in Amazon ‘ s pijlkoker is VTO.

Het lijkt een vrij eenvoudig systeem, maar het doel blijft wazig. “In November, als we huren tienduizenden seizoensgebonden medewerkers hebben wij de mogelijkheid te bieden de vrijwillige tijd-off (VTO) als een voordeel voor medewerkers de tijd te nemen voor de vakantie volume kicks in,” een Amazone woordvoerder vertelde Gizmodo, afgelopen December. In een e-mail doorgestuurd naar Gizmodo, een website leider vertelde een van zijn medewerkers dat VTO niet voor een wijle uitstel, maar een verantwoordelijkheid die valt op het midden-mile—betekenis Opdeling Centra, die worden bemand grotendeels door part-timers—als de belangrijkste variabiliteit punt in de supply chain. Voor dit verhaal, Amazon beschreven VTO gewoon als een middel om te ‘ zorgen voor extra flexibiliteit.”

Het bedrijf heeft een goede reden om te voorkomen dat een uitgebreide definitie, omdat het vrijwillige karakter van de VTO is, volgens vele medewerkers, een open vraag.

“Er is eigenlijk vrijwillige tijd uit, en er is niet-vrijwillige tijd uit,” een delivery center werknemer. Zelfs echt vrijwillig VTO is iets van een inside joke in Amazon ‘ s gelederen. Maar veel van de arbeiders die ik sprak beschreven sterke arm van de tactiek van een of andere soort wordt gebruikt om de druk deze in om vroeg te vertrekken zonder te betalen, zogenaamd van hun eigen wil.

Van het ene Fulfilment Center Facebook groupScreenshot: Facebook

Naast geautomatiseerde waarschuwingen, enkele geassocieerde deelnemingen vordering managers gedoe hen in persoon als een VTO kans komt door. Opstaan tot een superieure kan worden beladen, zelfs in het werk minder precair dan Amazon—vooral wanneer waarschuwingen te nemen VTO kan naar verluidt optreden tot 20 keer in een ploeg. De druk om te vertrekken kan nog hoger zijn in bepaalde taken, zoals het plukken, waar medewerkers kilometers lopen omhoog en omlaag van deze faciliteiten met een scanner geweer in de hand grijpen items voor bestellingen. Het pistool zelf, huidige en voormalige picker gemeld, flash VTO kansen terwijl ze werken. “Als je het plukken krijgt u deze melding op uw scherm—VTO! VTO!—of komen ze schreeuwen in de mods als je het oppakken—VTO! Iedereen VTO?—voortdurend,” een Indiana-gebaseerde verbonden vertelde me, “En na een tijdje krijg je moe van het horen.”

Wanneer zeurende mislukt, managers gemeld opvoeren van de druk, het citeren van een gebrek aan beschikbare werk of bedreigend ongewenste alternatieven. “Ik heb het gehad met situaties waarin zij hebben aangeboden VTO en het lijkt op ‘Nee, ik blijf’ en ze willen ‘Nou, we hoeven echt niet genoeg werk in. Eigenlijk alleen nog over twee uur of zo van het werk,'” een packer in de grotere omgeving van Chicago zei. “Als je zegt dat je wilt om te verblijven, ze zitten daar en zeggen ze ‘nou, er is echt niets voor je te doen hier,'” een stöwer—een rol waar binnenkomende inventaris is ingedeeld en opgeslagen in het magazijn in New Jersey weerklonk.

Natuurlijk, een van de kwaliteiten van Amazon is bekend voor de druk die het legt op de werknemers “tarief” of het uitvoeren van hun taak op een duurzame en vaak straffen snelheid. Verschillende medewerkers gemeld te worden berispt of het zien van collega ‘ s laten gaan voor het raken van 99 procent van hun doel. Deze regeling kan worden verder bewapende tegen medewerkers die ervoor kiezen niet mee te nemen VTO. Volgens een werknemer, “een AM-Gebied [Manager] vertelde een van mijn voormalige geassocieerde deelnemingen ‘wil je naar huis gaan? Omdat de picks zijn over goed en slecht,'” wat betekent dat de items in de “pick-pad” zou verspreid worden verder uit elkaar in het magazijn, en daardoor ook moeilijker te grijpen in de aangewezen tijd. Amazon Fulfillment Centers, de grootste en meest complexe faciliteiten in het bedrijf de supply chain, bezetten meer dan een miljoen vierkante meter, en alles verwerken, van de inbound inventory, en de opslag, het verpakken en verzenden van items terug. “Het is allemaal met elkaar verbonden. Het is als een gigantische bloedsomloop in het lichaam zijn, een partner in Florida vraagt zich af, “of de spijsvertering is nauwkeuriger, omdat het gaat aan de ene kant en komt uit de andere.” Vervulling Centra zijn zo groot dat een recente brand in een fabriek in Virginia bleek moeilijk voor de lokale brandweer om hun slangen ver genoeg in het gebouw. “Mijn tarief was 140 en alle van een plotselinge werd 89 omdat ik niet kon lopen snel genoeg om mijn tarief omdat het wapen stuurt me in het rond,” een kiezer met meer dan drie jaar ervaring heeft gezegd: “Het maakt niet nemen van een raket wetenschapper om erachter te komen dat ze het gooien van u rond in de hoop dat je gaat uiteindelijk op te geven.”

In andere gevallen, de werknemers worden gewoon verplaatst naar een baan die ze niet opgeleid om te doen, maar zijn niettemin gehouden tot dezelfde tarieven als zij die het uitvoeren van die werken voor een jaar. “Zij mij ingehuurd voor het opbergen en mijn tarieven waren altijd goed. Dat was nooit een probleem. Maar vorige week, zelfs voor twee dagen, zetten ze me over om uitgaande dus ik was het plukken,” zei een voormalige geassocieerd, “ik langzaam ging.” Een huidige medewerker in Kentucky gemeld dat een vriend geschreven voor slechte prestaties na te zijn verhuisd naar een baan die hij niet was opgeleid. (Behoudens buitengewone omstandigheden, drie die schrijf-ups resulteren in de beëindiging.) Wijzend op het gebrek aan opleiding naar een kribbe, hij was naar verluidt vertelde “Nou, je had de mogelijkheid om in VTO.” Amazon geeft medewerkers de mogelijkheid om de “cross-opgeleid” tot andere vormen van magazijn werk, maar het is onduidelijk hoeveel aanmelden als beheersing van meerdere rollen lijkt niet te leiden tot een stijging in de beloning.

Om eerlijk te zijn, deze methoden van het ontnemen van de werknemers van uren kan nog steeds worden beschreven als “vrijwillige” als zwaar disincentivized. Waarom Amazon gaat door deze rompslomp met enkele medewerkers, blijft een raadsel, gezien het feit dat anderen beschrijven wordt verteld rechtstreekse, niet gevraagd, aan te melden voor VTO.

“Ze gooien je rond in de hoop dat je gaat uiteindelijk op te geven.”

“Vaak als we een laag volume en eindigen we onze shift vroeg ze vertellen ons aan te melden voor de vrijwillige tijd uit, ook al is het niet vrijwillig,” een delivery center werknemer zei. In meer extreme gevallen, geassocieerde deelnemingen gerapporteerd wordt naar huis gestuurd en recht als ze zijn aangekomen voor het werk, met geen mogelijkheid voor beroep. “Er zijn tijden wanneer wij zien […] ze gewoon zeggen ‘er is geen werk, naar huis,'” zei een medewerker die onlangs stoppen, gefrustreerd door het gebrek aan werk en vooruitgang. “Niet nog een uur in mijn shift—half uur in mijn shift—zij zullen tot mij komen, en worden als ‘oh, er is VTO, u kunt naar huis gaan,'” een stroom koppelen beweerde, “En het is zoals ik net hier. Mijn koffie is nog niet eens de kans gehad om te schoppen.”

Een document detaillering Amazon in de VS. de werktijden beleid bepaald door een huidige werknemer is een bepaling opgenomen over show-pay (ook wel genoemd de rapportage betalen)—een steeds vaker voorkomende vorm van wetgeving waarin een gedeeltelijke betalen voor onvoorziene verlies van arbeidsuren. Het luidt: “twee uur van de ‘show-pay’ wordt betaald wanneer uurtarief medewerkers zijn verplicht om te werken maar onwillekeurig naar huis gestuurd bij gebrek aan werk of een andere soortgelijke reden als minder dan twee uur wordt gewerkt.” Twee medewerkers die gemeld wordt verteld te nemen VTO binnen twee uur van hun shift beginnen beweerde nooit te hebben ontvangen nettoloon. Het is onduidelijk als het uiterlijk van het vrijwilligerswerk in dit exemplaar wordt gebruikt om te rechtvaardigen dat Amazon inhouding van loon. Volgens Amazon, VTO is niet een vervanging voor het ontslag.

“Werkschema’ s voor elk uur geassocieerde deelnemingen kan variëren van site naar site en van week tot week,” een recente versie van Amazon ‘ s Handleiding en Gids voor de Werkgelegenheid, waarin Jeff Bezos schrijft naar nieuwe medewerkers die zijn bedrijf “trouwt hard-opladen van de intensiteit van major-league-leuk”—lidstaten. “Deze flexibiliteit is cruciaal voor Amazon’ s succes als bedrijf.” Buiten de noodzakelijkheid blijkt de noodzaak van het VTO een bepaalde hoeveelheid van het personeel is gebakken recht in het bedrijfsmodel van de onderneming. Verschillende werknemers gemeld superieuren probeert te geven, uit VTO taal te gebruiken, zoals “ik moet nog vier’ —iets wat deze werknemers aangegeven was vertegenwoordiger van een quotum managers nodig zijn om te raken, hoewel Amazon categorisch ontkent dit het geval is.

Dezelfde loon-en geopende document bevat ook een detail bevestigd door bijna alle bronnen die ik sprak: Amazon associates zijn verantwoordelijk voor de “controle van de juistheid en volledigheid van hun eigen tijd-records.” (Amazon, stelt het bedrijf is uiteindelijk verantwoordelijk voor de juistheid van betalen.) Dit is vooral van belang is hier dat veel van deze werknemers, alsmede frequente berichten op Amazon-centric online gemeenschappen, beweren VTO vaak verkeerdelijk is gemarkeerd als een gebrek.

Full-time Amazon magazijn werknemers bouwt drie soorten van de tijd af: betaalde tijd-off (PTO), vakantie-en onbetaald verlof (UPT)—op zich vreemd, want onbetaalde tijd in de meeste banen is uitsluitend een functie is van de familie of medische verlaten. “Als ik praat over mijn partner of andere mensen, ik klink alsof ik in een sekte of iets dergelijks want ik ben met zo veel afkortingen,” een full-timer in Florida zei. “Het is zo raar dat we hebben drie verschillende soorten van de tijd af als VTO.” Terwijl de PTO en vakantie vereisen voorafgaande kennisgeving en goedkeuring en worden uitgedeeld in kleine stappen van elke periode, UPT wordt gegeven als een forfaitair bedrag van 20 uur per kwartaal—gelijk aan ongeveer twee dagen uit voor full-time werknemers—en kan alleen maar worden in mindering gebracht bij de hele uren. Hetzij door nalatigheid of door het design, het lijkt VTO wordt vaak gekenmerkt door UPT, en een negatief saldo van UPT is reden voor de beëindiging, volgens een temp-to-employee conversie pakket verstrekt aan Gizmodo. “Soms zijn ze niet van het wetboek van goed en ze per ongeluk als UPT in de plaats, en dan kon je gaan in het negatieve gevolg van hun fouten,” dezelfde Floridian zei. Vervolgens is het aan de werknemers ter plaatse van de fout en deze te corrigeren, kan het nodig zijn een aantal uitstapjes naar een site human resources team. Een medewerker beweerde deze soorten van fouten opgetreden voor haar “ten minste eenmaal of tweemaal per week.”

E-commerce zogenaamd werkt op buitengewoon dunne marges, en bespiering een aantal van de werknemers tijdens plotselinge, onverwachte tegenslagen te houden financiële gezondheid zou kunnen zijn op zijn minst financieel begrijpelijk. Echter, van de 13 werknemers, meer dan de helft beschreven VTO als een frequent of zelfs dagelijkse kost. Twee zelfs gemeld ontvangen van e-mails met een week of meer van VTO. Een dergelijke e-mail, doorgestuurd naar Gizmodo, bungelden een wortel in de vorm van een $100 gift card voor medewerkers die gekozen om 3 tot 5 weken onbetaald tijd; de stick is dat de voorziening verwacht “dagelijks VTO” toch. De e-mail is verzonden in eind November, tijdens wat Amazonians verwijzen als de “piek van het seizoen.”

In de afgelopen jaren, een ervaren associates gemeld, hoogseizoen—begin een aantal keer in oktober en verder door de wintervakantie—wordt verondersteld te worden crunch time. Amazon beroemde personeel talloze temps te helpen haar al robuuste personeelsbestand, en full-timers kunt verwachten te ontvangen en regelmatige verplichte overuren om te voldoen aan de eisen van het publiek. Dit jaar, de werknemers op sommige faciliteiten waren verrast om te vinden VTO wordt aangeroepen tijdens wat was de bedoeling om de drukste tijd van het jaar. “Mensen zouden moeten nemen van twee uur met de bus naar het werk te horen te krijgen om naar huis te gaan [tijdens de piek],” een part-timer actief in Amazon ‘ s huis staat Washington zei: “de mensen zouden in tranen, omdat ze werden naar huis gestuurd en twee dagen op een rij.”

“Vorig jaar [tijdens de piek] er was geen VTO,” een packer geclaimd. “We zijn nog steeds druk, maar ik denk dat met een paar nieuwe faciliteiten die hebben in het afgelopen jaar in onze streek, de allocatie is een beetje meer gelijkmatig verdeeld.” In vergelijking met zijn eerste piek in 2011, een Tennessee-gebaseerd koppelen beweerde dat het volume van de pakketten is afgezet aanzienlijk. Niet alleen is het aantal van Amazon faciliteiten verdubbeld in de staat sinds 2011, maar nog veel meer hebben geopend in de buurt van Georgia, North Carolina, Kentucky. Dingen leek te worden grim in New Jersey, waar een medewerker geconstateerd dat de piek bracht tal van VTO en weinig werk. Haar hypothese: “de nummers zijn omdat ze opende dus veel planten en dus vele pakhuizen en magazijnen zijn zo dicht bij elkaar dat we het niet krijgen van de trucks die we voorheen waren.”

VTO heeft meer dan verminderen basic payroll overhead. Het is ook indirect gebonden aan nog een andere afkorting genaamd variabele vergoeding betalen (VCP)—de bron van de werknemer bonussen. VCP bestaat uit twee onderdelen, de eerste is gerelateerd aan de inrichting van de totale productiviteit. Hoe die berekeningen zijn gemaakt is onduidelijk voor elke medewerker die ik sprak. In elk geval, het is niet een gegeven dat elk individu heeft een groot deel van de controle over, noch een werknemer verslag van hun faciliteiten raken van de productiviteit op een regelmatige basis. De andere component is van de aanwezigheid, die is gehalveerd met een gebruik van UPT, en teniet gedaan, helemaal na twee. Onjuist gemarkeerd VTO kan oneerlijk beperken of te verwijderen van deze bonussen, en de onwillekeurige, maar juist gekenmerkt VTO nog steeds vermindert, omdat VCP is een percentage van het verdiende loon. Minder werkuren betekent een lagere bonus. Volgens een voormalige associatief, “er was niet een week waar er 40 uur, zoals ze aangeprezen.”

De bedragen geassocieerde deelnemingen gerapporteerd ontvangen in VCP waren teleurstellend. Men beweerde dat zijn hoogste maandelijkse uitbetaling bedraagt $48. Een ander gemiddeld rond de $60. De enige reden dat deze schamele bonussen relevant is dat Amazon zelf gebruikt ze om te komen op de meer dan $15 per uur figuur schattingen als de gemiddelde Fulfillment Center werknemer betalen. “Uurloon tarieven zijn concurrerend en wij bieden grote voordelen – we moedigen iedereen aan om te vergelijken ons loon en voordelen voor andere retailers,” Amazon vertelde Gizmodo in een verklaring voor dit stuk. Glassdoor lijsten gemiddelde magazijn betalen voor Amazon op $12.33, minder op, Home Depot ($12.96), Costco ($13.43) en Doel ($14.57). Zelfs gestapeld tegen Walmart, de belangrijkste concurrentie en een bedrijf met zijn eigen set van onfrisse praktijken, Amazon komt nog steeds twintig cent kort op het uurloon.

Het is dan ook geen wonder dat de belangrijkste klacht bij de mensen die ik sprak was te betalen. Al lage uurloon, frequente VTO, minimale bonussen, gebrek aan aanpassingen aan de levensduurte, en bedekte loonstijgingen waren een bron van verminderde kwaliteit van leven. “Ik maxed out wat kan ik verdienen als mijn loon leerjaar drie jaar nadat ik was aangenomen voor Amazon,” een medewerker die is geweest met het bedrijf bijna zeven jaar zei. Hij beweert dat de herhaalde pogingen om te solliciteren naar een hoger betaalde leidinggevende functie hebben voldaan, met excuses of ronduit genegeerd. Een picker in Kentucky, de dichtste staat in termen van Amazon faciliteiten ten opzichte van de bevolking—beweerde hij draagt een paar sneakers elke maand van het bedrag van het lopen van de baan eisen. “Dat weg te nemen van $12.50 uur en je zult zien hoe snel het voegt niet veel geld,” grapte hij. De ironie van het werken in de voormalige Zappos een magazijn die nog steeds hoofdzakelijk winkels en schepen schoenen niet verloren te zien gaan op hem.

Een medewerker in Indiana ging zo ver om te vermoeden dat de recente rapporten van Amazon werknemers vertrouwen op voedselbonnen in veel staten was een direct gevolg van overmatige VTO.

De voor de hand liggende vragen wanneer zij worden geconfronteerd met een soortgelijk getuigenis van meerdere deelnemingen operationeel in aparte voorzieningen is wat Amazon doet met VTO dat kon niet worden bereikt door alleen het verminderen van de medewerkers. Er is geen sprake van overtollig personeel kan u uiteraard helpen magazijnen absorberen upticks in volume, maar hoe veel verrassingen kan er voor een bedrijf als Amazon met toegang tot troves van de individuele klant gegevens in meer dan twee decennia is dubieus.

Echter, de recente focus op Amazon ‘ s Battle Royale-stijl op zoek naar een tweede hoofdkantoor bracht haar afhankelijkheid van de staat en lokale stimulansen in hernieuwde aandacht. Hoewel de gegevens van de aanbiedingen van de vennootschap valt op met de steden is het ermee te werken, worden vaak gehouden van het publieke oog en geredigeerd in de Vrijheid van Informatie Aanvragen, lokale rapportages over de jaren geeft aan dat er op zijn minst in sommige gevallen, met een bepaling van de aanzienlijke fondsen, belastingvoordelen en andere prikkels het bedrijf perst zijn gebaseerd op het aantal banen creëert.

Neem de Fulfillment Center in Noord-Randall, Ohio, waar de $7,8 miljoen tax credit ‘ die staat werd aangeboden prestaties is gebaseerd, of de semi-voorwaardelijke overeenkomst voor $1,7 miljoen in de prikkels voor een Fulfillment Center in Oklahoma City, of de mogelijkheden voor een periode van vijf jaar de onroerend goed belasting de vermindering voor een San Marcos, Texas distributiecentrum. Alles had een soort van extraatje voor Amazon is gebaseerd op het aantal werknemers ingehuurd en behouden. De mogelijkheid van opzettelijke overbezetting in toenemende mate gemechaniseerd magazijnen is niet verloren op de rang-and-file werknemers, en het is niet veel van een stuk voor te stellen Amazon ‘ s inspanningen om meer medewerkers op de loonlijst dan nodig is, werkt sterk in zijn voordeel, vooral als ze kan ook druk die werknemers buiten de deur op elk moment.

Hoeveel van deze werknemers kunnen worden hieronder Amazon ‘ s of zelfs de federale regering de definitie van full-time werk onbekend is waarschijnlijk iedereen, maar Jeff Bezos zich. Maar als hij vertelde onlangs aan zijn eigen aandeelhouders “we zijn een groot bedrijf, we verdienen te worden geïnspecteerd.” Het kan tijd voor de lokale overheid om de controle over hun beleggingen.

Werk je voor Amazon en informatie die u wilt delen? E-mail een tip hier of verzenden van documenten naar onze Beveiligde Drop server anoniem. We horen graag van je over warehousing, of enig ander aspect van de onderneming.