Mer Overflaten Enheter Er Angivelig Kommer, og De har Kule Codenames

41

Foto: Andrew Burton (Getty)

En oppdatering til Microsoft er godt mottatt linje av Overflaten enheter er ingen tvil allerede i verk, men nyheter fra Thurrott er Brad Sams foreslår at vi kan se mer enn et par tillegg til utvalget som helhet. Og hvis presentasjon fra Microsoft konkurranse er noen indikasjon, en av dem, et andre forsøk på en dual-screen bærbar pc, kan det være på sin måte så tidlig som i år

Sams sier, basert på interne dokumenter, Microsoft planlegger å slippe tre nye Surface-enheter, med codenames Carmel, Andromeda, og Vekten. Surface Pro 6 (kodenavn Carmel) kan ikke komme i år, og ifølge ZDNet, kan være mottaker av en stor redesign. Det er den eneste av de tre kan man vurdere en oppdatering, som de to andre forsøk på å fylle ut feltene Microsoft mangler med sin high-end utstyr.

Article preview thumbnail

Oh No, Er Microsoft Kommer til å Gjøre en Annen Jævla Dual-Screen Gadget?

Kanskje det er Courier del to, et nytt medlem av Overflaten familie, eller lang-ryktet Overflaten…

Les mer Les

Vekten er angivelig kodenavnet for Microsoft er lave kostnader tablett, ment for å hjelpe selskapet til å ta en bit av markedet hvor selskaper som Google og Apple regjere øverste gjennom salg av billig Chromebook og iPads, henholdsvis. Microsoft er enheten angivelig bruker en 10-tommers skjerm, og har en pris som starter på rundt $400, noe som gjør det en smule mer kostbar enn konkurrentene.

Andromeda kan være den mytiske dual-skjerm enhet Microsoft har vært utfordrende siden Courier ble avdekket i 2009 (og deretter drept), og kunne debuterte så tidlig som i år. Men om ikke Microsoft er klar til å prøve og usher i en alder av dual-screen computing, andre selskaper er allerede forberedelser for fremtiden.

Tastatur-gratis bærbare stjal showet på årets Computex, med selskaper som Asus og Lenovo vise frem konsept bærbare pc-er. Asus’ Prosjekt Precog notebook er en cabriolet bærbar pc med to identiske 4K berøringsskjermer, i tillegg til Intel maskin visjon processing unit. Det betyr at Prosjektet Precog vil være å se på dine hender med integrert kamera, og forsøke å finne ut hva du gjør med hendene og gjøre det riktige grensesnittet, noe som bør redusere totale strømforbruk. Yoga Bok 2, vist av Lenovo, bygger på den fremgang som er gjort med sin første Yoga Bok, og bruker to skjermer i stedet for en skjerm sammen med en touch-vennlig tastaturet.

Intel, konge av konseptet enheter, viste av sin egen dual-screen “Tiger Stryk” notebook, som bruker en tradisjonell 7,9-tommers LCD-berøringsskjerm og en identisk størrelse E Ink berøringsskjermen til å skrive, skrible ned, og kruseduller uten å drepe batteriet. Microsoft er Andromeda enheten er angivelig stikker med to identiske berøringsskjermer snarere enn LCD-E Ink sammenkobling, men Intel-versjonen kunne være vedtatt av produsenter som ønsker å komme i forkant av spillet og lage tilbud ligner Microsoft ‘ s Andromeda enheten.