KamAZ viste den første ubemannede busser med kommunikasjon 5G

40

KamAZ i fellesskap med operatøren MegaFon vist i Kazan de første prototypene av ubemannede fly busser. Drone under navnet KAMAZ-1221 TRANSPORT (Allment Adaptive Transport logistikk) reid langs bredden av Kazanka elven. Den første passasjeren til å prøve ut en ny bil, ble President i Republikken Tatarstan Rustam Minnikhanov.

Demonstrasjonen ble gjennomført innenfor gjerdet rundt omkretsen av et lukket område. Lengden av en spesiell bane på en sandstrand voll langs Kazanka elven var 650 meter. Hastigheten på kjøretøyet når demonstrasjon nådd 10 km/t.

Som planlagt, drone gir en stopper for ombordstigning og ilandstigning av passasjerer på steder, bestemte tjenesten til bevegelse og brukere å velge fra listen i ruten. De grensesnittet gjør det mulig for passasjeren å kontrollere dør-systemet, valget systemet, i stedet for landing, kan du be om stopp, nødstopp, nødnummer, hånd åpne dører. Du kan også bruke USB-port for lading av elektronisk utstyr.Pilot nettverk av femte generasjon av Megafon fungert som en plattform for å tilby mobile telecommunication busser. Ifølge operatøren, data fra buss gjennom mobile nettverk 5G er overført til kontroll-banestasjon, kontrollere bevegelse av bilen ved en hastighet på 1,2 Gbps stabil med et minimum forsinkelse av 6-8 MS

Merk at piloten sone vil være i kraft for alle kampene i vm i Kazan — på veien fra fan sone til stadion “Kazan arena”.