“KAMAZ” vil begynde produktionen af ubemandede køretøjer i 2021

52

Udviklingen af ubemandede køretøjer til alle de store bilproducenter. Er ingen undtagelse, og den indenlandske “KAMAZ”, som har planer om at iværksætte produktion af ubemandede køretøjer i 2021.

I virkeligheden, at starte en produktion af Selvstyrende biler kan bruges, men da pressen bemærker, “kræver dette en lovgivningsmæssige definition af” hvor er der skrevet, at der refererer til ubemandede køretøjer. Også eksperter, der har brug for at finde ud af en potentiel base af kunder, der vil være interesseret i at købe Autonome biler.

Det er allerede kendt, at anlægget vil have en produktion, der præsenteres i 2016 20 ubemandede busser S. A. T. L. den nye version. En funktion af bussen er ganske stilfuld i design, og adaptivt innovative bolig design. Projektet af UAV er også forbundet til udvikling team af “Yandex”, som er ansvarlig for oprettelse af infrastruktur til routing og behandling af data om trafik tæthed.

Repræsentanter for virksomheden “KAMAZ” har erklæret, at nogle beslutninger bus S. A. I. L. vil blive brugt i nye biler, som virksomheden har planer om at indføre i fremtiden. Dette gælder specielt for systemet af “synet” af drone.

“I dag er denne teknologi kræver afprøvning, udvikling og mange retssager, herunder på de barske forhold i byen. Dette er et meget vigtigt skridt, men vi mener, at denne teknologi efter 2020 vil blive gentaget, sikker og tilgængelig.”

“KAMAZ” vil begynde produktionen af ubemandede køretøjer i 2021
Vladimir Kuznetsov