Intel vil lansere sin første grafikkort i 2020

97

Intel har offisielt bekreftet sine planer om å slippe grafikk-kort. Første egne diskret løsning, selskapet planlegger å innføre i 2020. Dette ble rapportert i en liten notis i den offisielle Intel Twitter-konto.

Intel Knights Landing
Intel Knights Landing

Spillere bør være tålmodig, fordi i hans tweet Intel ikke navnet nøyaktig omfang av deres fremtidige Gpu-er. Men tidligere ble det rapportert om det pågående arbeidet på prosjektet til dato-cent og gaming-maskiner.

Deres intensjoner Intel har identifisert i November 2017, når det annonsert rekruttering Codere Raja ( Raja Koduri), som var leder for den grafiske trender i AMD. I en ny tweet Intel refererer til November kunngjøring av avtale av Raja Kodari. Analytikere spår produksjon i 2020, noe som vil “aggressivt” til å konkurrere med AMD Radeon og NVIDIA GeForce.