Google Zegt dat De Vertaal App Is Nu een Stuk Slimmer Als Je Vast zit Offline

86

Foto: Michele Tantussi (Getty Images)

Vertaling apps kan ongelooflijk nuttig zijn tools als u nodig hebt snel een richtsnoer voor het vertalen van een woord of woordgroep van de ene taal naar de andere. Maar tools zoals Google Translate vaak te kort wanneer u op reis bent en niet online kunnen krijgen.

Op dinsdag kondigde Google aan het opwaarderen van de eigen vertaling app speciaal voor offline gebruik door de integratie van eerder online-alleen neurale machine translation (NMT) technologie. De verandering is de uitrol voor gebruikers in de komende week met ondersteuning voor 50 verschillende talen.

Google zegt de NMT-tech neemt een meer genuanceerde benadering tot vertaling door op zoek naar een hele zinnen in plaats van individuele woorden. Dit stelt de dienst voor het genereren van meer nauwkeurige vertalingen van de zinnen. Google is zelfs voorzien van een vergelijking van hoe de kwaliteit van de vertalingen moeten snel verbeteren voor offline gebruikers.

Afbeelding: Google

Nu, hoe vaak moet u gebruik maken van Google Translate zonder een internet verbinding? Dat hangt af van uw data-abonnement, waar je kan reizen, en hoe zwaar u van plan bent om te vertrouwen op de app. Terwijl vertaalprogramma ‘ s hebben zeker verbeterd over de jaren, de technologie is geen vervanging voor een soepele en nog steeds niet verschrikkelijk soms.

[Google]