Deze Bob Ross Slaap Bemiddeling Is de Geestelijke Ontsnapping ik Nodig had

61

Foto: Calm.com

De meditatie platform Calm.com heeft een nieuwe track in zijn “Slaap Verhalen” sectie. De audio is van een aflevering van het Schilderen met Bob Ross, de TV-show introduceerde Ross aan de wereld, zodat we ons kunnen vallen in liefde met kunst, salie wijsheid, en de rustgevende aanwezigheid.

Terwijl de track is bedoeld om een verhaaltje voor het slapen gaan, het brengt rust in uw leven, ongeacht wat je aan het doen bent.

Als je, bijvoorbeeld, bloggen, zoals ik nu aan het doen ben. Vaak, bloggen roept mijn bloeddruk. Vooral als ik aan het schrijven ben over inbreuken op de veiligheid of oplichters of andere voorbeelden van mensen doen slechte dingen. Maar nu lig ik te luisteren naar de rustgevende stem van de Baas Ross, als hij schildert een berglandschap.

Ik ga op een berg in de verte eerste. Kleine berg die woont ver weg. Dus ik heb nog een beetje wit. En misschien. Ja, recht daar. Slechts een kant waar je denkt dat dit kleine berg leeft in uw wereld. En zet het in. Schilderen is een zeer individuele zaak. We zien de natuur door andere ogen en dat is de manier waarop je moet schilderen.

Ik ben het visualiseren van het schilderij. Het doek vullen met kleur als de scene zich manifesteert in mijn hoofd.

Ik wil donkerder te kleuren. Dus ik ga Pruisisch blauw. Pruisisch blauw is een veel donkerder dan phthalo blue. Het is een mooi blauw maar. En rechts in de hoeken, ga ik neem een kleine hoeveelheid van het Pruisisch blauw als dat. Toen nu het schilderij is volledig gedaan, deze donkere hoeken zijn gaan leiden het oog naar het midden van het schilderij.

Het is een beetje verstand massage. Ik hoor hem deppen zijn penseel op het palet en ik hoor de vloeiende penseelstreken op het doek. Het is alsof de kwast is strelend mijn hersenen.

Zo trek van buiten naar binnen en laat een klein gebied dat is hier een soort van licht. Als alles werkt gewoon goed, het zal eruit zien als een glans van licht net strepen in uw water. Sneaky, maar het werkt geweldig.

Er is slechts één aflevering beschikbaar op de app op dit moment. Maar Kalm naar verluidt plannen om twee meer van deze zomer, en kan meer afhankelijk van de receptie.

Misschien is er een klein schiereiland. Ja. Wanneer u verf je begint dingen te zien. Laat ’em gebeuren. Laat ’em gebeuren. Maak je geen zorgen over em. Leren componeren, als je verf. Leren om te profiteren van wat er gebeurt. We noemen deze happy accidents. En ze kunnen je beste vriend zijn.

Joan Kowalski, voorzitter van Bob Ross Inc., vertelde De New York Times dat dit de eerste keer dat de Ross estate heeft een licentie van de audio van zijn show. “We vroegen ons af, ‘Wat zou Bob doen?'”zei Kowalski. “Het gebruik van zijn stem om te helpen de mensen om te slapen? Goed, hij zou de liefde.”

De app biedt een week lang gratis op proef, maar de service kost € 9,99 per maand. Terwijl ik genoot van het luisteren, het is gewoon onbewerkte audio van de ene episode. Dus in de toekomst zal ik waarschijnlijk spelen afleveringen van Bob Ross YouTube-kanaal en het luisteren naar de audio.

Ross stierf bijna 23 jaar geleden, op 4 juli 1995. Gelukkig, zijn geest leeft voort.

[New York Times]