Den flaggskip Sony Xperia XZ3 dukket opp på live-bilder

45

I nettverket dukket opp levende bilder av den kommende flaggskip smartphone Sony Xperia XZ3, som ennå ikke er offisielt presentert av produsenten. Bilder publisert relevante Japansk ressurs SumahoInfo.Bildene viser rammeløse design med skjerm med et sideforhold på 18:9 uten cut-out stil iPhone-X og dobbel hovedkameraet på baksiden.I henhold til tidligere lekkasjer, Sony Xperia XZ3 vil ikke være for stor oppgradering i forhold til Xperia XZ2, utgitt i løpet av våren. Ikke bare gjorde han få en dobbelt kammer som Xperia XZ2 Premium og ikke en eneste som Xperia XZ2. Foran kameraet også vil være som Xperia XZ2 Premium. Også øke mengden av minne og en noe økt batterikapasitet i forhold til Xperia XZ2

Smarttelefonen er utstyrt med en 5.7-tommers skjerm med Full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler) og et sideforhold på 18:9, dual hovedkameraet 19+12 MP, 13 MP kamera foran. Maskinvaren grunnlag ble en topp-prosessor Qualcomm Snapdragon 845, 6 GB RAM og 64 eller 128 GB internt flash-minne, som kan utvides med microSD-kort på opp til 400 GB. Batteriet har en kapasitet på 3240 mAh. Smarttelefonen kjører på Android operativsystem 8.1 Oreo.

Den offisielle lanseringen av Sony Xperia XZ3 er forventet på IFA messen i 2018, som vil bli avholdt fra 31. August til 5. September i Berlin.