Amazon lancerer et angreb på sport dækning med tennis på Queen ‘ s

51

• Fever-Tree Mesterskaber screenet på Amazon Prime Video

• US Open, ATP Tour og Premier League vil også blive vist

Wed, 13 Jun 2018 14.18 BST

Sidst opdateret den Ons 13 Jun 2018 16.28 BST

The Aegon Championships at Queen’s Club have been rebranded the Fever-Tree Championships and boast the strongest ever field for day one of Amazon’s move into sports coverage on Monday.

Aegon Mesterskaber på Queen ‘s Club er blevet relanceret Fever-Tree Mesterskaber og har den stærkeste nogensinde inden for Amazon’ s store dag på mandag.
Foto: Patrik Lundin/Getty Images for LTA

Sky ‘ s beslutning om at gå væk fra tennis til næste sommer, efter flere år, der dækker alt fra salat dage Tim Henman anledning af Andy Murray, har efterladt et hul i markedet, som Amazon Prime Video lovet på onsdag for at udfylde ved at jage et yngre publikum, der er vokset op i live-streaming generation.

Mens Wimbledon ser sikker på BBC for en overskuelig fremtid, Prime begynder sin udvikling af en yngre valgkreds i Queen ‘ s Klub på mandag, når Fever-Tree Mesterskaber komme i gang.

Hvad der blev faktureret som turneringens stærkeste felt nogensinde blev forstærket ved tilføjelsen på tirsdag i Novak Djokovic – med en plads til venstre åbner stadig for returnering af Andy Murray. Rafael Nadal også, som oprindeligt blev opført, men trak sig onsdag for at komme ud af sine anstrengelser på den franske Open.

Mens turen fra TV abonnement til et utal af platforme, tablets, smartphones og andre gadgets, der er ikke en stor en, Amazon Prime, er på vej til markedet med en frisk tilgang det håber vil hoover op-fans, der for længe siden har fundet alternativer til de traditionelle mainstream forretninger.

Ikke så snart havde Amazon Prime revet 20 Premier League fodboldkampe væk fra Himlen og BT Sport i denne måned end det skiftede sit fokus til starten af sin tennis dækning. Queen ‘ s næste uge, vil der være sin test jorden, og udgør en del af en separat aftale, at den ene slog i 2017 for at vise, 38 ATP World Tour begivenheder for fem år fra næste sæson, som omfatter alle Mestre begivenheder, og 12 hver af de 500 og 250-turneringer, samt NextGen-finalen. £30m aftale indgået i April for at vise US Open i August blev endnu et kup til Amazon Prime.

Det tog flere måneder at forsegle fodbold aftale, ikke helt så lang, tennis, som Jay Marine, næstformand i Premierminister Video, sagde i London på onsdag. “Sportsrettigheder er super kompliceret,” sagde han. “Det er ikke ligesom du kan finde på noget og sige:” Dette er, hvad vi vil gøre.” Det hele afhænger af, hvad der er til rådighed, og, selvfølgelig, den pris. Men vi var super tilfredse med hvad vi fik. Jeg tror, vi kommer til at lære en masse, for at se, hvordan kunderne reagerer på det.”

Tilmeld dig for at Rekapitulere, vores ugentlige e-mail af editors’ picks.

Marine sagde, tennis appellerede som den perfekte sport for at tilføje værdi til Amazon Prime ‘ s samlede produkt. “Tennis er et meget bredt sport og har en stor fanskare. Allerede folk bekymrer sig om tennis. De elsker det. Vi ønsker at hjælpe med at dyrke deres publikum, især med den yngre målgruppe, der er vant til streaming. Kunder har travlt, og der er så mange muligheder derude, der kæmper for opmærksomhed.

“Jeg har stadig minderne om Jimmy Connors, nat tid ved US Open, og publikum går amok. Vi har alle disse øjeblikke – som Boris Becker [at vinde Wimbledon som teenager]. De er unikke øjeblikke, der kun sport kan levere.”

Så for at udsmykke sin dækning til at appellere til et yngre publikum, han sagde: “Vi vil se over tid. Vi er altid på udkig efter måder at gøre det bedre, men de ting er spillet. Hvad, du ikke ønsker at gøre, er at komme op med gimmicks, fordi der kommer i vejen for spillet, så er selve handlingen. Vores første mål er at have en produktion af høj kvalitet og stor analytikere.”

Prime har nogle fremragende dem i Greg Rusedski og Daniela Hantuchova, sammen med erfarne fagfolk i Nick Lester, Robbie Koenig og Arvind Parmar.

Amazon bryder Premier League-hold på Himlen og BT med Prime streaming deal

Læs mere

Marine tilføjede: “Vi har tilføjet digitale ydelser, Prime Video, der er den største af det. Vi har også fået Prime Musik og Prime Læsning. Vi har over 100 m Prime medlemmer over hele verden. Vi har millioner af Prime medlemmer her i det forenede KONGERIGE.

“Vi investerer milliarder af dollars i indhold. En masse af det er på shows og film. Så spørgsmålet er: “Hvorfor sport?’ Årsagen er, drama, sport, fans og passion-er meget lig [til publikum, de har for deres underholdning kanaler]. Tennis-fans vil komme og se tennis. Det er virkeligheden.

“Den store ting er der er ingen erstatning. Hvis du elsker tennis, er du ikke kommer til at sige: “Det er OK, jeg vil bare se rugby i stedet.’ Det virker ikke på den måde. Der er også et fællesskab føler, at alle andre ser på én gang, ikke glip af noget. Som sagt, det er meget tidligt for os. Det er dag for os i sporten. Vi lytter. Vi kommer til at lytte til kunderne og høre, hvad de siger. At have to premier sport [tennis og fodbold] er fantastisk.”

Alex Grønne, administrerende direktør i Prime ‘ s sports kanaler, tilføjede: “For Prime Video til at blive en destination for tennis dækning i det forenede KONGERIGE for fem år – og forhåbentlig mere – er ganske spændende. Den Fever-Tree-Mesterskaber fra Queen ‘ s og Karakteren Valley International fra Eastbourne [både sammen med BBC] vil være de første turneringer vil vi blive tv som en del af vores langsigtede aftale med ATP Medier.”

Amazon køber eksklusive STORBRITANNIEN rettigheder til US Open tennis turnering

Læs mere