Netto nøytralitet talsmenn få symbolsk vinne i Senatet stemmer for å lagre Obama regler

25

Men løsningen krever at passasjen i Huset og Trump ‘ s signatur – et usannsynlig resultat før FCC er opphevelsen trer i kraft i juni

@juliacarriew

E-post

Ons 16 Mai 2018 22.17 BST

Sist endret på Ons 16 Mai 2018 23.12 BST

House minority leader Nancy Pelosi, pictured with her Senate counterpart Chuck Schumer, said the FCC repeal was a ‘brazen giveaway at the expense of American families and citizens’.

Huset minoritet leder Nancy Pelosi, som er avbildet med sin Senatet motstykke Chuck Schumer, sa FCC opphevelsen var en “skamløs giveaway på bekostning av Amerikanske familier og citizens’.
Foto: Mark Wilson/Getty Images

Talsmenn for netto nøytralitet vunnet en symbolsk seier onsdag da Senatet stemte 52-47 å bevare Obama-epoken forskrifter som krever internett-tjenesteleverandører for å behandle all internett-trafikk like.

Men oppløsningen krever også passering av den Republikansk-kontrollerte Huset og Donald Trump ‘s underskrift for å bli vedtatt – en usannsynlig resultat før Federal Communications Commission’ s opphevelsen av netto nøytralitet reglene trer i kraft neste måned.

Det anses som “den mest viktig stemme for internett i historien om den AMERIKANSKE Senatet” av forfatter Senator Ed Markey, en Demokrat fra Massachusetts, oppløsning ville reversere FCC ‘ s desember 2017 opphevelsen av netto nøytralitet regler som ble satt på plass i 2015.

Som vil bli hardest rammet av netto nøytralitet? Marginaliserte Amerika | Carmen Scurato

Les mer

Reglene bar Isper (internet service provider) som AT&T, Comcast og Verizon fra forstyrre internett-trafikk ved å plukke og velge hvilke typer data som blir sendt raskt, og hvilke typer er enten begrenses eller blokkert. Uten netto nøytralitet regler på plass, internett-Leverandører kan diskriminere enkelte utgivere og web-tjenester, mens fremme andre.

Netto nøytralitet har blitt støttet av kongressens Demokrater, som håper at deres støtte til en åpen internett vil appellere til unge velgere. Tre Republikanerne – Senatorer Susan Collins av Maine, John Kennedy of Louisiana og Lisa Murkowski av Alaska – brøt med sitt parti å støtte tiltaket.

Huset minoritet leder, Nancy Pelosi, kalt stemme en “seier for en grasrota”, mens karakterisering av FCC-opphevelsen som en “skamløs giveaway på bekostning av Amerikanske familier og borgere”.

Motstandere som Senator John Thune, en Republikaner fra Sør-Dakota, sa Senatet stemme var “politisk teater” med ingen utsikter til godkjenning av GOP-kontrollerte Huset.

En lignende resolusjon i Huset, forfattet av Congressman Mike Doyle, en Demokrat fra Pennsylvania, har fått 162 co-sponsorer, alle Demokrater.

På en pressekonferanse følgende Senatet stemme, Doyle annonserte at han ville også åpne en utladning underskriftskampanje i et forsøk på å tvinge en stemme på problemet. Et utslipp begjæringen er en prosedyre for å tvinge frem en debatt og stemme på en regning til tross for motstand fra den speaker of the House. Det krever signaturer fra en majoritet av Huset, eller 218 medlemmer.

Teleselskapene lobbied vanskelig å velte 2015-regelen, som sier at det motet investering og innovasjon. FCC sa i oppheving det i desember i fjor at det var ganske enkelt gjenopprette “lys-touch framework” som har styrt internett det meste av sin eksistens.

Thune oppfordret Demokratene til å jobbe med ham på en plan som han sa ville innlemme netto nøytralitet prinsipper som de ønsker uten tyngende regulering som han sa, gjorde det vanskeligere å koble flere Amerikanere til internett og til å oppgradere tjenesten.

Han sa internett blomstret lenge før Obama-administrasjonen gikk i, og han spådde at når Trumf-administrasjonens regel opphugging netto nøytralitet trer i kraft i juni, forbrukere ikke vil merke en endring i tjenesten.

“Det er det vi kommer tilbake til: regler som var på plass for to tiår under en lett-touch regulatorisk tilnærming som gjorde internett til å eksplodere og blomstre og vokse,” Thune sa.

Demokratene var bekymre. De ser deres innsats som noe som vil inspirere unge velgere som setter fri tilgang til internett.

“Dette er vår sjanse, vår beste sjanse til å sikre at internett forblir tilgjengelig og rimelig for alle Amerikanere,” sier Chuck Schumer, Senatet minoritet leder.