Netneutralitet fortalere vinde en symbolsk sejr, da Senatet stemmer for at gemme Obama regler

48

Men opløsning kræver passage i Huset og Trump ‘s signatur – et usandsynligt resultat før FCC’ s ophævelse går i kraft i juni

@juliacarriew

E-mail

Ons 16 Maj 2018 22.17 BST

Sidst opdateret den Ons 16 Maj 2018 23.12 BST

House minority leader Nancy Pelosi, pictured with her Senate counterpart Chuck Schumer, said the FCC repeal was a ‘brazen giveaway at the expense of American families and citizens’.

Hus mindretalsleder Nancy Pelosi, der er afbilledet med hendes Senatet modstykke Chuck Schumer, sagde FCC ophævelse var en ‘fræk giveaway på bekostning af Amerikanske familier og borgere”.
Foto: Mark Wilson/Getty Images

Fortalere for netneutralitet vundet en symbolsk sejr onsdag, da Senatet stemte 52-47 at bevare Obama-æra regler, der kræver, at internet-udbydere til at behandle alle web-trafik lige.

Men den beslutning kræver også, at passage af den Republikansk kontrollerede repræsentanternes Hus og Donald Trump ‘s underskrift for at blive vedtaget – et usandsynligt resultat før Federal Communications Commission’ s ophævelse af netneutralitet regler, der går i kraft i næste måned.

Det anses for “den vigtigste stemme til internettet i historien om det AMERIKANSKE Senat” af forfatter Senator Ed Markey, en Demokrat fra Massachusetts, den beslutning ville vende FCC ‘ s December 2017 ophævelse af netneutralitet regler, der blev indført i 2015.

Der vil blive ramt hårdest af netneutralitet? Marginaliserede America | Carmen Scurato

Læs mere

De regler, bar, internet service providers (Isp ‘ er), såsom AT&T, Comcast og Verizon fra at blande sig med internet-trafik ved at plukke og vælge, hvilke typer af data, der bliver sendt hurtigt, og som typer er enten kvalt eller blokeret. Uden netneutralitet regler på plads, Internetudbydere kan diskriminere mod visse udgivere og web-service, og samtidig fremme andre.

Net neutralitet er blevet forfægtet af kongressens Demokrater, der håber, at deres support for et åbent internet, vil appellere til de unge vælgere. Tre Republikanerne – Senator Susan Collins fra Maine, John Kennedy Louisiana og Lisa Murkowski af Alaska – brød med deres parti til at støtte foranstaltning.

Huset mindretalsleder Nancy Pelosi, kaldet stemme på en “sejr for en græsrods”, mens der karakteriserer FCC ophævelse som en “fræk giveaway på bekostning af Amerikanske familier og borgere”.

Modstandere såsom Senator John Thune, en Republikaner fra South Dakota, sagde Senatets afstemning beløb sig til “politisk teater” ikke udsigt til godkendelse af GOP-kontrollerede Hus.

En tilsvarende beslutning i Huset, forfattet af Kongresmedlem Mike Doyle, en Demokrat fra Pennsylvania, har vundet 162 co-sponsorer, alle Demokrater.

På en pressekonference efter Senatet stemme, Doyle meddelte, at han ville åbne en udledning andragende i et forsøg på at tvinge en afstemning om spørgsmålet. En udledning andragende er en procedure for at tvinge en debat og afstemning om en regning på trods af modstand fra den højttaler af Huset. Det kræver underskrifter fra et flertal af Huset, eller 218 medlemmer.

Teleselskaber lobbyet hårdt for at vælte 2015 regel, der siger, at det frarådes investeringer og innovation. FCC sagde i om ophævelse af det i December sidste år, at det simpelthen var at genoprette den “light-touch-ramme”, der er baseret på internettet for de fleste af dens eksistens.

Thune opfordrede Demokrater til at arbejde med ham på en plan, som han sagde, der ville optage netneutralitet principper, de ønsker, uden belastende forordning, som han sagde, gjorde det sværere at forbinde flere Amerikanere til internettet og at opgradere service.

Han sagde, at internettet trivedes længe før Obama-regeringen trådte til, og han forudsagde, at når Trump administration regel ophugning netneutralitet går i kraft i juni, vil forbrugerne ikke mærke en ændring i service.

“Det er det, vi vil tilbage til: regler, der blev indført for to årtier under en let-touch lovgivningsmæssig tilgang, der er tilladt internettet til at eksplodere og trives og vokse,” Thune sagde.

Demokrater var ufortrødent. De ser, at deres indsats som noget, der vil fange unge vælgere, der har værdi, uhindret adgang til internet.

“Dette er vores chance for, at vores bedste chance for at gøre sikker på, at internettet forbliver tilgængelig og økonomisk overkommelig for alle Amerikanere,” sagde Chuck Schumer, Senatet mindretal leder.