HTC Exodus – den første blokkæden-baseret smartphone, for en lys fremtid

36

Sidste tirsdag, den Taiwanske firma HTC lancerede den første blokkæden-en smartphone. I det mindste så virksomheden kaldte det. HTC anden Mosebog ser en lille smule anderledes fra andre smartphones af virksomheden, og fra alle de andre smartphones. For at skelne ham vil være en indbygget sikkerhed software og lag decentral applikationer.

Android smartphone for dem, der sætter pris på privatlivets fred. Det vil støtte programmer, der bruger teknologi af blokkæden. Dette vil gøre det muligt for brugere bekymret for privatlivets fred, skal du bruge apps, der ikke er forbundet med cloud-tjenester for de store selskaber.

Hertil kommer, at din smartphone også vil omfatte en integreret tegnebog for cryptocurrency. Hver anden Mosebog vil blive et knudepunkt for bitcoin og Ethereum af block-chain, og vil udvide nettet, siger HTC.

Projektet blokkæden smartphone fører Phil Chen, der er kendt for at skabe retninger HTC Vive. Han forlod HTC i 2015 for grundlæggelsen af en venture-Fond, men vendte tilbage som en decentral medlem af Bestyrelsen for selskabet.

Chen fortalte om HTC anden Mosebog på Konsensus-konference i new York. Han sagde, at virksomhedens mål er at skabe en telefon, der vil støtte det decentrale system. Han håbede, at smartphones og decentrale systemer, der kan ændre vores verden, lige som det engang skiftet sit computere, der er blevet til rådighed.

Hvis du er interesseret i detaljer som pris og lanceringsdato, at sådanne oplysninger ikke er tilgængelige. Virksomheden har et ønske om at give kunderne mulighed for at betale for en smartphone med en cryptocurrency, men der er ingen oplysninger.

HTC Exodus – den første blokkæden-baseret smartphone, for en lys fremtid
Ernest Vasilevskiy