Penge styrer verden i tusinder af år. Den blokkæden fuldt ud, at det vil ændre

19

Den blokkæden teknologisk innovation, der understøtter cryptocurrency, har store konsekvenser for mennesker, ledelse styrker af staten. Til virkelig at indse, at disse effekter, skal du først forstå den komplekse forbindelser mellem staten og de penge, statens rolle i dannelsen af kontanter og ved hjælp af penge fra det offentlige som et ledelsesværktøj. Penge er ikke bare en regningsenhed, bevarelse af værdi og medium for udveksling, er en statslig institution, der har behov for at organisere, fremme og kontrollere mennesker i staten. Stater er begyndt at vedtage de bestemmelser, der i det finansielle system i 4. Årtusinde F.KR. I det Gamle Egypten guld bar installeret masse, der var bestemt af den politiske myndighed, og var standard for måling af værdi er den højeste målestok for værdi. Det samme skete i Mesopotamien med sølv.

Siden da, er statens rolle i det monetære forhold, bare voksede og blev styrket. Møntloven af de ædle metaller har udvidet stats ‘ s evne til at bestemme den regningsenhed. Ved det XI århundrede af vor tidsregning “gratis mønter” er blevet en almindelig praksis i middelalderens England. Gratis mønter, på trods af sit navn, var en tjeneste, der leveres af Kronen for et gebyr. Enkeltpersoner kunne bringe guld eller sølv guldbarrer til mint, hvor han blev transporteret og får tilbage i form af mønter — krone (øre). Den krone der bruges en krone som en regningsenhed, hvor der er indsamlet skatter og folk blev tvunget til enten at samle en krone, eller at mønten dem for at opfylde deres forpligtelser over for skattemyndighederne. Så der var en efterspørgsel efter hamrede mønter, og så etableret et statsligt monopol over monetære møntvæsen.

I slutningen af 17-tallet opgørelse af sølv mønter i England er faldet drastisk. De militære udgifter voksede, og Kronen havde langt flere penge, end den kunne dække afgifter. Dette fik staten til at skabe, i partnerskab med den private sektor, Bank of England er en privat institution, der har juridisk myndighed til at skabe penge i form af lån til staten. Så, penge tog form af eurosedler i omløb, som regeringen kunne styre processen af forbrug i fællesskabet. Kronen også skabt efterspørgsel efter eurosedler, opkrævning af skatter er i noter. Det gav folk en grund til at holde en form for kontant, ikke bytte den til ædle metaller med det samme. Bank of England fik en procentdel af det gav mening at give ham lånet i første omgang. Således blev født den Centrale Bank er en privat institution, som er udstyret med juridisk magt til at skabe penge i staten. Centralbanker forene de interesser, den offentlige myndighed og private investorer i at skabe en standardiseret og udvides kontanter, der vil blive brugt i den offentlige og private sektor.

Gold standard, den tidligere monetære system i Usa, er underlagt de samme regler. Federal reserve har lovet at indløse dollars for guld-on-demand. Således, “værdien” af dollar er styrket af den forpligtelse af staten blive givet en bestemt mængde guld. I 1971 Præsident Nixon sluttede guld standard i USA (for anden gang i landets historie). Udstationering af dollaren fra guldet var i begyndelsen af den æra af Fiat penge og flydende valutakurser. FIATA valuta har ingen iboende værdi, bortset fra sin betegnelse som lovligt betalingsmiddel af staten.

“Bitcoin er ikke den eneste valuta, der ikke har nogen indre værdi. Staten monopol på valuta, herunder Euro, dollar og schweizerfranc, som også har ingen iboende værdi. Det er Fiat valuta, skabt ved dekret af regeringen. Historien om, at staten har monopol på valuta — en historie af vilde prisspidser og dråber. Decentrale cryptocurrency supplere det eksisterende system af penge”. Federal reserve Bank of St. Louis.

Dekret Stater, pengene blev flyttet fra ædle metaller til at sikre ved lov, de papirer, der gav staten eksklusive magt over valuta. Med opfindelsen af digital valuta, der er baseret på blokkæden vi har mulighed for at afkoble den institution, der er af penge fra den offentlige myndighed, og dermed fratage regeringen mulighed for at direkte anvendelse af det finansielle system som et redskab til styring og kontrol af de finansielle systemer i et decentraliseret netværk af knudepunkter, der styrer den digitale valuta netværk.

Decentral — den populære betegnelse på dette tidspunkt, i høj grad på grund af interesse i den digitale valuta, og blokkæden. Men hvad betyder det? I den traditionelle finansielle system, som vi er afhængige af et regnskabssystem, centraliserede organisationer (banker, regeringer, firmaer, osv.) til at holde styr på hvem der skylder hvem og hvad der tilhører hvem. Den blokkæden centraliseret bøger af konti der. Der er ingen enkelt enhed, der styrer den database, som nogle PayPal. I stedet, at opgaven med at bevare registreringsdatabasen (dvs, den blokkæden, den kæde af blokke) er fordelt blandt tusindvis af noder (hosts, computere), der er dannet i netværket. Hver enkelt node indeholder en download kopi af hele blokkæden, som opdateres løbende med hver ny transaktion.

Når alle data er flyttet, disse knuder er aktive, mens der henvises til deres kopi af blokkæden for at forhindre enhver ondsindet aktivitet. Når gyldigheden af den transaktion, som det fremgår af konsensus i mange noder, den transaktion, der er føjet til den stadigt voksende blokkæden. I stedet for at stole på en enkelt database, der administreres af en centraliseret betroet tredjepart, såsom en Bank, netværket distribuerer tusindvis af kopier af databasen blandt sine noder, så ingen enkelt svaghed, som kunne bruge hackere. Selv hvis en hacker får kontrol over en node til hensigt at ændre tidligere transaktioner, vil han være i stand til at gå på kompromis kun en enkelt kopi af blokkæden på webstedet. Hvis dette sker, skal de andre noder i netværket straks genkende en kompromitteret node, der forsøger at snyde systemet, og smide en kopi af blokkæden. Dette er en grundlæggende nyhed af blokkæden: fordelingen database, i en decentral netværket af knudepunkter. Dette annullerer behov for en centraliseret tredje part, som vil bekræfte ægtheden af databasen. Eliminerer behovet for tillid, og også forenkler processen med at overføre penge. I stedet for at stole på oligopol af banker og aggregatorer af betalinger, i at opretholde en distribueret registreringsdatabasen kan deltage alle med en computer og Internettet.

Teknologien af blokkæden også forenkler processen af penge skabelse i det samme system. Knudepunkter i netværket skaber, eller “bunden”, nye bitcoins ved at give den beregningsmæssige effekt af systemet: indsamle de sidste transaktion sammen, og kombinere dem til en ny “blok” af blokkæden. Det konsekvent, er udsendt over hele nettet, således at hver knude kan validere ægtheden af den transaktion, i den nye blok og tilføje dem til deres egen kopi af blokkæden. Fordi de komponenter, der er vitale for at tilføje nye klodser til blokkæden, og dermed også for de behandling af transaktioner, systemet er gensidigt gavnlige og tilskynder til minedrift. Den første fordel, at miner held til at finde en ny blok, modtager en belønning i form af valuta. Den anden fordel er, at miner indsamler gebyrer, der går sammen med overførte beløb. Da minedrift kræver computerkraft og energi, prisen er beregnet til at refundere de udgifter, der af miner på service node og sikre, at netværket vil altid være sikret computerkraft til at behandle transaktioner.

Den proces, der bekræfter, at en transaktion, som vi allerede har identificeret, kaldes “mining”. Han tager ansvar for introduktion af nye penge ind i økonomien, tager eksisterende penge fra regeringer og banker og giver dem til folk. Minedrift også er vigtigt, at digitale valuta har fået værdi. Hvis fremstilling af noget der er brug for ressourcer-og det er noget, der vil have en værdi afhænger af værdien af disse ressourcer. Hvis minedrift ikke kræve, at prisen på elektricitet og computerkraft, som ville være gratis, så er en digital valuta, du kunne få gratis, og derfor ville være værd at det “gratis”.

Selvfølgelig, intet system er perfekt, og digital cash baseret på blokkæden vil ikke være nogen undtagelse. Bekymring er om emnet på skalerbarhed, høje transaktionsomkostninger, lang tid transaktionsbehandling, sporbarhed, indvirkning på miljøet. Prisen er også meget svingende — selv om det har intet at gøre med de protokoller, der er i systemet. Der er også bekymring for, om det faktum, at industrialiseringen af minedrift vil føre til en koncentration af el-nettet, er i store “gårde”, som bruger særlige computere, der er designet specielt til minedrift. Resultatet af dette er, at i modsætning til de tidlige dage, hvor digitale kontanter kunne minen på en standard-PC ‘ er i dag på en hjemme-PC er næsten umuligt, noget der brydes. Du er nødt til at investere tusindvis af dollars i udstyr til mine-og tjene. Men koncentrationen af minedrift effekt på bilinovich gårde fører til centralisering af netværket, som udgør en trussel for den aktivklasse, med en decentral karakter.

Uanset meninger om emnet af fordele og ulemper for uforpligtende penge fra det offentlige, er det et faktum, at dette er en af de vigtigste konsekvenser af teknologien i den blokkæden. Det er dog vigtigt at huske på, at denne teknologi er stadig rå og selv noget eksperimenterende. I øjeblikket er det næsten umuligt at forudse virkningen af blokkæden på ledelsens evne til Centrale myndigheder. Men potentialet af blokkæden at give den enkelte mulighed for at opbevare og overføre værdier af de kontrollerede staten var allerede anerkendt i de lande, der har problemer med den nationale valuta. I Venezuela, for eksempel, tusindvis af mennesker, der vælger at oprette og gemme den digitale valuta med henblik på at bekæmpe hyperinflation Bolivar. I Almindelighed, er begrebet en form for penge, der eksisterer uden for kontrol af den medlemsstat, lover mere, af alle, som staten har tillid i princippet.

Så snart blokkæden erobrer verden, populariteten af finansielle instrumenter på grundlag af blokkæden vil vokse i områder uden en stærk national valuta. Jo flere mennesker vælger en blokkæden til at gennemføre finansielle transaktioner uden for statens kontrol, jo mere magt vil det miste staten for penge. Er frihed fra det finansielle tilsyn, hvilket ikke er sket i menneskehedens historie. Dette er et reelt paradigmeskift.

Penge styrer verden i tusinder af år. Den blokkæden fuldt ud, at det vil ændre
Ilya Hel