OnePlus 6: alle ruter, større skjerm telefonen tar iPhone X utfordring opp et hakk

67

Kinesiske selskapet lanserer flaggskip smarttelefon som er komplett med hodetelefonutgang, men iPhone X-stil notch vil ikke ta alle

Ons 16 Mai 2018 18.00 norsk tid

Sist endret på Ons 16 Mai 2018 18.01 BST

New OnePlus 6 adopts all-glass design and iPhone X-like features, undercutting Apple and Samsung on price.

Nye OnePlus 6 vedtar alle-glass design og iPhone X-lignende funksjoner, undergraver Apple og Samsung på pris.
Foto: OnePlus

Med den nye OnePlus 6 den Kinesiske oppkomling smarttelefonen produsenten ønsker å stjele folk bort fra Apple, og tilbyr en iPhone X-som smarttelefon komplett med “notch” for mindre enn halvparten av prisen.

Den nye smarttelefonen har en stor 6.28 i skjermen presset inn i en kropp samme størrelse som fjorårets OnePlus 5, som hadde en mindre 5.5 i skjermen, og større fremdeles enn OnePlus 5T er 6in skjermen.

Lansert på et arrangement i London på onsdag, den OnePlus 6 er utstyrt med den nyeste top-of-the-range Snapdragon 845-prosessor fra Qualcomm, minst 6 gb RAM og 64 gb lagringsplass, pluss den nyeste versjonen av Android 8.1 Oreo.

Den OnePlus 6 er selskapets første flaggskip telefon med glass foran og bak, bytte ut fjorårets buet aluminium med forskjellige utførelser av buet glass. Telefonen har fortsatt en hodetelefonutgang, i motsetning til de fleste av dagens premie smarttelefoner, og er delvis vanntett – selv om OnePlus ikke har fått en IP-rating for enheten som rivaler har.

oneplus 6

Facebook

Twitter

Pinterest

Selskapets Dash Kostnad teknologi løfter en dag er strøm fra batteriet 30 minutter koblet til laderen. Foto: OnePlus

Full HD+ – AMOLED-skjermen har et kutt ut på toppen som inneholder en høyttaler, sensorer og en 16-megapiksel selfie kamera som er brukt for ansiktsgjenkjenning, som OnePlus hevder er en av de raskeste på markedet, med over 100 identifikatorer for sikkerhet.

Ben Wood, leder for forskning på CCS Insight, sa: “Det ser ut som 2018 er definitivt “year of the notch” når det kommer til premium smarttelefoner. Igjen, Apple har dukket opp som trendsetter med hensyn til smarttelefonen design, men min egen personlige syn er at ansiktsgjenkjenning er fortsatt referanseindeksen for å slå til tross for fet krav av rivaler.”

En ny dual camera system med optisk bildestabilisering håper å holde tritt med konkurrenter, plassert vertikalt på rygg og gir bedre bilder i lite lys og stående modus. Under kameraet er en bakre oval-formet fingeravtrykkleser.

Den OnePlus 6 går selskapets modifisert versjon av Android kalt OxygenOS, som det står, vil holde fast på dag 365, som det gjør på en dag “ut av boksen” – en vanlig kritikk av Android-smarttelefoner er at de tregere over tid. Selskapet hevder OnePlus 6 vil derfor ha “ikke lag av alle slag”.

oneplus 6

Facebook

Twitter

Pinterest

Den OnePlus 6 kommer i tre farger – gloss sort, matt sort og matt hvit. Foto: OnePlus

Den OnePlus 6 er også en av en liten samling av smarttelefoner kvalifisert for Android-9 S beta-test, som nylig ble gjort tilgjengelig for Googles Pixel-enheter. Håpet er at OnePlus vil kunne levere raske oppdateringer, adressering annen smerte punkt for Android smarttelefoner, som kan vente i opptil 12 måneder for store oppdateringer.

Den nye telefonen har støtte for to sim-kort på en gang, og har også OnePlus ‘ s Dash Lade raskt ladesystem, som selskapet sier vil gi telefonen en dag igjen av batteriet på bare 30 minutter.

For Tre, OnePlus har krysset av for nok boksene for å holde sine dedikerte tilhengere glad, bruke den beste teknologien som er tilgjengelig i sub-£500 pris grensen. Men differensiere den mot konkurrenter vil være vanskelig.

“Jo større utfordring med å lage den nye telefonen skiller seg ut fra konkurrentene, er mer problematisk,” sa Treet. “For alle smartphone produsenter, dette er vanskeligere enn noen gang før som enheter se mer likt enn noen gang.”

Den OnePlus 6 vil være tilgjengelig fra 22. Mai starter på £469 ($529) med 6 gb RAM og 64 gb lagringsplass i en gloss “speil” svart farge, med en matt “midnatt” svart koster kr 519 med mer minne og lagringsplass, og en “silke” hvit farge som er tilgjengelige på 5 juni. Telefonen vil være tilgjengelig direkte fra OnePlus eller gjennom O2 i STORBRITANNIA.

  • Android-P: alt du trenger å vite om Google ‘ s nyeste programvaren for telefonen