OnePlus 6: alle glas, større skærm tager telefonen iPhone X udfordring op et hak

50

Kinesiske selskab lancerer flagskib smartphone komplet med stik til hovedtelefoner, men iPhone-X-style notch ikke vil behage alle

Ons 16 Maj 2018 18.00 BST

Sidst opdateret den Ons 16 Maj 2018 18.01 BST

New OnePlus 6 adopts all-glass design and iPhone X-like features, undercutting Apple and Samsung on price.

Nye OnePlus 6 vedtager alle-glas design og iPhone-X-lignende funktioner, der underbyder Apple og Samsung på pris.
Foto: OnePlus

Med den nye OnePlus 6 den Kinesiske opkomling smartphone producent ønsker at stjæle folk væk fra Apple, der tilbyder en iPhone-X-som smartphone komplet med “hak” til mindre end halv pris.

Den nye smartphone har en stor 6.28 i skærmen presset ind i en krop på samme størrelse som sidste år OnePlus 5, som havde en mindre 5.5 i skærmen, og den er større endnu end den OnePlus 5T ‘ s 6i skærmen.

Lanceret ved et arrangement i London på onsdag, den OnePlus 6 er udstyret med den seneste top-of-the-range Snapdragon 845 processor fra Qualcomm, mindst 6GB RAM og 64 gb lagerplads, plus den nyeste version af Android 8.1 Oreo.

Den OnePlus 6 er selskabets første flagskib telefon med glas på forsiden og bagsiden, som erstatter sidste års buede alu med forskellige udførelser af buet glas. Telefonen stadig har et hovedtelefonstik, i modsætning til størstedelen af den nuværende præmie smartphones, og er delvist vandtæt – selv om OnePlus har ikke fået en IP-rating for den enhed, som konkurrenterne har.

oneplus 6

Facebook

Twitter

Pinterest

Selskabets Dash Charge-teknologi, der lover en dag med batteri-kraft fra 30 minutter tilsluttet til opladeren. Foto: OnePlus

Fuld HD+ AMOLED skærm har en skåret ud i toppen, der indeholder en højttaler, sensorer og en 16-megapixel selfie-kamera, der bruges til ansigtsgenkendelse, som OnePlus hævder, er en af de hurtigste på markedet, med over 100 identifikatorer for sikkerhed.

Ben Wood, chef for forskning på CCS Insight, sagde: “Det ser ud til 2018 er de fleste helt sikkert “år i hak”, når det kommer til premium smartphones. Igen, Apple er opstået som trendsætter med hensyn til smartphone design, men min egen personlige mening er, at dens facial anerkendelse er stadig de toneangivende at slå på trods af fed påstande af rivaler.”

En ny dual kamera system med optisk billedstabilisering håber at holde trit med konkurrenter, placeret lodret på ryggen og giver bedre lav-lys skud og stående tilstand. Nedenfor kameraet er en bageste oval-formet fingerprint-scanner.

Den OnePlus 6 kører selskabets modificeret version af Android kaldet OxygenOS, som det siger, bliver, som hurtigt på døgnet rundt, 365, som det gør på en dag ud af boksen – en fælles kritik af Android smartphones er, at de langsomt ned over tid. Virksomheden hævder OnePlus 6 vil derfor har “ingen lag af nogen art”.

oneplus 6

Facebook

Twitter

Pinterest

Den OnePlus 6 kommer i tre farver – blank sort, mat sort og mat hvid. Foto: OnePlus

Den OnePlus 6 er også en af en lille samling af smartphones, der er berettiget til Android 9 P-beta-test, som for nylig blev gjort tilgængelig for Google ‘ s Pixel enheder. Håbet er, at OnePlus vil kunne levere hurtige opdateringer, som omhandler et andet punkt af smerte til Android smartphones, som kan vente i op til 12 måneder for store software-opdateringer.

Den nye telefon, der understøtter to sim-kort på en gang, og har også OnePlus ‘ Dash Afgift hurtig opladning system, som virksomheden siger, vil give telefonen en dags værd af batteri på blot 30 minutter.

Til Træ -, OnePlus har afkrydset nok kasser til at holde sin dedikerede tilhængere glad for, at bruge den bedste teknologi, der findes inden for den sub-£500 pris grænse. Men at differentiere det mod konkurrenter fortsat vil være vanskeligt.

“Jo større udfordring at gøre den nye telefon, der skiller sig ud fra konkurrenterne, er mere problematisk,” siger Wood. “For alle smartphone beslutningstagere det er sværere end nogensinde før som enheder til at se mere ens end nogensinde.”

Den OnePlus 6 vil være tilgængelig den 22 Maj starter ved £469 ($529) med 6GB RAM og 64 gb lagerplads i en gloss “spejl” sort farve, med en mat “midnat” black koster £519 med mere hukommelse og lagring, og en “silke” hvid farve til rådighed på 5 juni. Telefonen vil være tilgængelig direkte fra OnePlus eller gennem O2 i STORBRITANNIEN.

  • Android S: alt hvad du behøver at vide om Google ‘ s nyeste telefonens software