Officielt annonceret udviklingen af S. T. A. L. K. E. R. 2

29

Dagen er kommet! Lederen af det ukrainske studios-video game developer GSC Game World Sergei Grigorovich annoncerede at efterfølgeren til the cult postapocalyptic shooter-serie S. T. A. L. K. E. R. at være.

“Jeg officielt meddele, at GSC Game World er ved at udvikle S. T. A. L. K. E. R. 2”, skrev på sin side i Facebook.

Hertil kommer, at lederen af GSC Game World har givet et link til den officielle hjemmeside for spillet. I det øjeblik, han har intet, men statiske billeder med navnet på spillet. På forsiden anførte, at spillet er planlagt til 2021.

Den officielle meddelelse af S. T. A. L. K. E. R. 2 optrådte også i sociale netværk GSR. På den produktion shooter nu, der er nævnt i beskrivelsen af aktiviteterne i Studiet på det officielle site.

Universet spil S. T. A. L. K. E. R. foregår i en alternativ virkelighed i Tjernobyl-atomkraftværket og udelukkelse Zone. Det første spil i serien — “Shadow of Chernobyl” blev udgivet i 2007, efter som der var to af tilføjelser og mobile version. I 2011 meddelte annullering af udviklingen af det andet spil.

At dømme ud fra de hints af lederen af forlaget retning Epic Games af Sergey Galenkin, S. T. A. L. K. E. R. 2 er ved at blive udviklet baseret på den teknologi, hans Studio — Unreal Engine 4, i henhold til “Gambling”.

Officielt annonceret udviklingen af S. T. A. L. K. E. R. 2
Nikolai Khizhnyak