Officiellt utveckling av S. T. A. L. K. E. R. 2

35

Dagen har kommit! Chef för den ukrainska studios-video game developer GSC Game World Sergei Grigorovitj tillkännagivit att uppföljaren till kult postapocalyptic shooter-serien S. T. A. L. K. E. R. att vara.

“Jag officiellt meddela att GSC Game World är att utveckla S. T. A. L. K. E. R. 2”, — skrev på sin sida på Facebook.

Dessutom, chef för GSC Game World har lämnat en länk till den officiella webbplatsen för spelet. Just nu har han inget men statiska bilder med namn på spelet. På den främsta sidan sagt att spelet är planerat till 2021.

Det officiella tillkännagivandet av S. T. A. L. K. E. R. 2 medverkade även i sociala nätverk GSC. Om produktion shootern nu nämns i beskrivningen av verksamheten i Studion på den officiella webbplatsen.

Universum spel S. T. A. L. K. E. R. utspelar sig i en alternativ verklighet i kärnkraftverket i Tjernobyl och säkerhetszon. Det första spelet i serien — “Shadow of Chernobyl” släpptes 2007 och efter det har två tillägg och mobila versionen. Under 2011 meddelade annullering av utvecklingen av den näst största spel.

Att döma av tips av chefen för publicering riktning Episka Spel av Sergey Galenkin, S. T. A. L. K. E. R. 2 utvecklas baserat på den teknik som i sin Studio — Unreal Engine 4, enligt “Gambling”.

Officiellt utveckling av S. T. A. L. K. E. R. 2
Nikolai Khizhnyak