Læger har lært at genoprette nerveceller

27

“Nerve celler ikke regenerere”. Denne erklæring er meget populær blandt de mennesker, det kan dog ikke betragtes som 100% korrekt. Det har længe været bevist, at hvis kerne er ikke beskadigede nerveceller i sine processer (axoner), det er muligt at komme sig. Desuden en ny undersøgelse foretaget af forskere ved University of Sheffield (UK) har udviklet nye gyldig metode til regenerering af celler af nervevæv, som kan redde mennesker fra lammelse af lemmerne.

Britiske forskere bruge beviser, at celler i nervevævet, som ligger uden for hjernen, kan regenerere, har skabt en metode til nyttiggørelse af nerver ved hjælp af særlige biologiske ramme, og omfatter vækst faktorer (dvs, stof, gennem hvilken udvikling sker) nervevæv. Det består af inert materiale og er ikke afvist af kroppen. Denne ramme hjælper med beskadigede områder heler hurtigere ved at stimulere vækst og regenerering af bure.

Indstillet korrekt billede “justerer” nerve-vækst i den rigtige retning, og det er således muligt at gendanne selv en betydelig del af det tabte nerve. Efter afslutningen af vækst og udvikling af nerve biologiske ramme opløses, og en anden operation for dens fjernelse er ikke påkrævet. Som det fremgår af forfatterne af den forskning,

“Vores forsøg har vist, virkelig forbløffende resultater. Selv når du sletter 2/3 af nerve var vi i stand til at genoprette dets funktioner. Vi har skabt metode vil give dig mulighed for fuldt ud at genoprette følelsen og selv motorisk aktivitet af lammet mennesker.”

Læger har lært at genoprette nerveceller
Vladimir Kuznetsov