HTC Exodus – den första blockchain-baserad smartphone för en ljus framtid

38

Förra tisdagen, den Taiwanesiska företag som HTC introducerade den första blockchain-en smartphone. Åtminstone så här företaget heter det. HTC Exodus ser lite annorlunda ut än andra smartphones över bolaget, och från alla andra smartphones. För att skilja honom kommer att vara en inbyggd programvara för säkerhet och lager decentraliserade applikationer.

Android-smartphone för de som värde-sätter avskildhet. Det kommer att stödja applikationer som använder tekniken för blockchain. Detta kommer att göra det möjligt för användare orolig för data integritet, använda appar som inte är associerade med moln-tjänster för stora företag.

Dessutom smartphone kommer också att innehålla en integrerad plånbok för cryptocurrency. Varje Exodus kommer att bli en knutpunkt för bitcoin och Ethereum av block chain och kommer att utöka nätverket, säger HTC.

Projektet blockchain smartphone leder Phil Chen, som är känd för att skapa en vägbeskrivning HTC Vive. Han lämnade HTC 2015 för grundandet av ett företag Fond, men återvände som en decentraliserad ledamot av Styrelsen i bolaget.

Chen berättade om HTC Exodus på Konsensus-konferens i new York. Han sade bolagets mål är att skapa en telefon som kommer att stödja det decentraliserade systemet. Han hoppades att de smartphones och decentraliserade system kan förändra vår värld bara som det en gång ändrat sina datorer blev tillgängliga.

Om du är intresserad av detaljer som pris och lanseringsdatum kommer sådan information inte finns tillgänglig. Företaget har en önskan om att ge kunderna möjlighet att betala för en smartphone med en cryptocurrency, men det finns inga detaljer.

HTC Exodus – den första blockchain-baserad smartphone för en ljus framtid
Ernest Vasilevskiy