Udbydere begyndte at blokere Telegram

33

Ifølge talrige rapporter, at nogle udbydere har allerede begyndt at gennemføre en afgørelse fra retten til at blokere messaging service Telegram i Rusland. YOTA og MegaFon har allerede blokeret besked i Telegram, og tjenesten begyndte at rulle kalder “overlevende”. MTS også lukket et værktøj til at placere genstande i service: telegra.ph-værdi. De resterende lås tid.

Mens brugere, der er på udkig efter måder at omgå lock brug af gratis, betalt, og der er indbygget i fuldmagter, mange spekulerer på, hvor meget pres der vil være på Telegram fra udenfor. For eksempel, vil blive fjernet, hvis det Telegram, som udbydere af plug-in muligheder? Eller: om det Telegram, som vil blive fjernet fra App Store og Google Play?

Web-version af Telegram stop normal drift.

Roskomnadzor meddelte, at det havde sendt operatører for at få oplysninger om at begrænse adgangen til Telegram. Ifølge lederen af Afdelingen Alexander Zharov, låsning processen vil tage flere timer. Han tilføjede, at i dag Roskomnadzor spørger App Store og Google Play til at fjerne app ‘ en fra deres online-butikker.

Pavel Durov, grundlægger og CEO af messenger, April 13, udgav han sin manual for overlevelse i Telegram:

  1. Telegram vil bruge de indbyggede metoder til at omgå låse, som ikke kræver handling fra brugerens side, men 100% tilgængelighed af service uden at VPN er ikke garanteres.
  2. I de tidlige timer af den blokere tredjeparts VPN/Proxy-tjenester kan blive overvældet og er tilbøjelige til at køre langsomt.
  3. Uanset, om låsen Telegram vil bevare evnen til centralt at sende meddelelser til alle russiske brugere, informere udvikling af situationen.

Vigtigt: du må ikke fjerne eller re-installere Telegram i tilfælde af kommunikationsproblemer. Prøv at hurtigt at hente opdateringer Telegram i App Store eller Google Play.

Udbydere begyndte at blokere Telegram
Ilya Hel