RUVDS samlet nørder med Geektimes og Habrahabr

46

Russisk udbyder RUVDS sammen med Europas største ressource for IT-professionelle Habrahabr og hans kammerat Geektimes arrangerede en event om, hvordan man taler om teknologi og gadgets, der er enkle og klare. “Seminaret handlede om, hvordan at bruge den platform for virksomhedernes formål, og i hvilket format skal skrive og hvordan man kan engagere brugere,” forklarede Direktør RUVDS marketing, Airat Zaripov.

Ud over de oplysninger, support og online broadcast RUVDS gæsterne blev budt på Harburger og drikke af sin egen mærke af Smart Admin. Burgere blev besvaret af holdet af en fastfood-kæden Burger Helte, som sammen med, som RUVDS og Habrahabr har udgivet en Burger, som ifølge skaberne, bogstaveligt og billedligt talt “mad til hjernen”. Begivenheden blev overværet af repræsentanter for de største aktører på DET russiske marked: Headhunter, Technoserv, tutu.ru, Group-IB, og andre.

RUVDS er en hurtigt voksende hosting leverandør af VPS servere, specializiruetsya på at levere IAAS tjenester. Partnere omfatter større finansielle institutioner, JSC FINAM gruppe BCS national afvikling Depositar (Moskva exchange), JSC “VTSIOM” selskabet “Gars Telecom”, operatøren af en taxa at f, Levering Club og mange andre. I Marts 2016, Huawei er blevet en partner RUVDS, at udstyre et data center selskab i Moskva hardware-infrastruktur og-virtualiseringsplatformen.

I januar 2017, virksomheden har for nylig etableret et tæt partnerskab inden for cloud-teknologier og VDS, har bestilt en indeslutning klasse af pålidelighed, TIER IV data center Deltalis attinghausen i det Schweiziske. Data center, der er godkendt af Europa-Kommissionen Euro Sky med den højest mulige rating — 5*.

RUVDS samlet nørder med Geektimes og Habrahabr
Renat Grishin