RUVDS samlades nördar med Geektimes och Habrahabr

72

Ryska webbhotell RUVDS tillsammans med Europas största resurs för IT-proffs Habrahabr och hans följeslagare Geektimes anordnades ett event på hur man pratar om teknik och prylar är enkel och tydlig. “Seminariet handlade om hur man kan använda plattformen för företagets syften, och i vilket format ska skriva och hur man kan engagera användare”, förklarade Direktören RUVDS marknadsföring, Airat Zaripov.

Förutom information stöd och online-sändning RUVDS gästerna bjöds på Harburger och drycker av sitt eget märke av Smarta Admin. Hamburgare besvarades av laget av snabbmatskedjan Burger Hjältar, tillsammans med vilken RUVDS och Habrahabr har släppt en Burgare, som, enligt skaparna, bokstavligt och bildligt “mat för hjärnan”. Evenemanget besöktes av representanter för de största aktörerna på den ryska marknaden: Headhunter, Technoserv, tutu.ru -, Grupp-IB och andra.

RUVDS är en snabbt växande leverantör av webbhotell för VPS-servrar, specializiruetsya på att erbjuda IAAS-tjänster. Samarbetspartners är viktiga finansiella institutioner, JSC FINAM-gruppen BCS, nationella avveckling Förvaring (Moskva exchange), JSC “fått sparken” bolaget “Gars Telekom, operatör av en taxi Gett, Leverans Club och många andra. I Mars 2016, Huawei har blivit en partner RUVDS, att utrusta ett datacenter företag i Moskva hårdvara och plattform för virtualisering.

I januari 2017, det företag som nyligen etablerat ett nära samarbete inom området för moln-teknik och VDS, har beställt en inneslutning klass av tillförlitlighet, TIER IV Deltalis datacenter attinghausen i den Schweiziska. Data center som är ackrediterade av Europeiska Kommissionens Euro Moln med högsta möjliga betyg, 5*.

RUVDS samlades nördar med Geektimes och Habrahabr
Reant Grishin