Rostec har utvecklat världens första allmänna bacteriophage för att bekämpa infektion

62

Runt om i världen är inte redan det första året är att utveckla den så kallade hepatit – virus som kan döda bakterier. Och nyligen, vetenskapliga produktion Association “Microgen”, som är en del av staten Corporation rostec, skapat en universell bacteriophage, en kapsel som kan ersätta ett utbud av traditionella läkemedel. Dessutom, den största fördelen med mediciner är att bakteriofager är slående endast bakterier utan att skada cellerna i organismen och mikroflora.

Dessutom phages inte skadar cellerna i vår kropp, även de har inga biverkningar, och därför i praktiken inte lider av insatser av läkemedel organ som lever, njure, fett och tunntarmen. Efter förstörelsen av patogena bakterier medicin är helt utsöndras från kroppen på ett naturligt sätt. Som sagt generaldirektör för NPO “Microgen” Kirill Gaidash,

“En liknande utveckling var som helst i världen – en kapsel ingår antimikrobiell komplex av bakteriofager för att förebygga och bekämpa ett antal vanliga bakterier. Läkemedlet har redan skapats och kommer att komma ut på marknaden efter att ha passerat den nödvändiga forskning och statlig registrering. Framgångsrikt passerat preklinisk och fas i kliniska tester som visar dess säkerhet.”

Det nya läkemedlet kommer att möjliggöra för förebyggande och behandling av sjukdomar som orsakas av bakterier av släktet Staphylococcus, Proteus, Klebsiella, Escherichia och Pseudomonas, även med ätpinnar. Dessa bakterier provocera utvecklingen av en rad sjukdomar från ENT infektioner som halsfluss, laryngit, bronkit och lunginflammation att de abscess, osteomyelit, cystit, pyelonefrit, och vissa generaliserade septiska och varig-inflammatoriska sjukdomar. Drogen är en kapsel för oralt bruk, där ett komplex av bakteriofager innehåller i torr form. Denna dosering form gör den mångsidig och gör att du kan eliminera behovet av att dricka en hög av läkemedel för förebyggande och behandling av varje sjukdom för sig.

Rostec har utvecklat världens första allmänna bacteriophage för att bekämpa infektion
Vladimir Kuznetsov