Rostec har udviklet verdens første universelle bakteriofag til at bekæmpe infektion

32

Hele verden er i forvejen ikke det første år er at udvikle de så-at undersøge genetikken – virus, der kan dræbe bakterier. Og for nylig videnskabelig produktion Association “Microgen”, som er en del af statens Selskab rostec, skabt en universel bakteriofag, en kapsel, der er i stand til at erstatte en række af de traditionelle lægemidler. Desuden, den største fordel af medicin, er, at bacteriophages er slående kun bakterier, uden at det skader cellerne i organismen og mikroflora.

Hertil kommer, at den phages ikke skade cellerne i vores krop, de har også nogen bivirkninger, og derfor praktisk talt ikke lider af virkningen af lægemidler, såsom organer som lever, nyre, tyk-og tyndtarmen. Efter ødelæggelsen af patogene bakterier medicin er helt udskilles fra kroppen på en naturlig måde. Så sagde generaldirektør for NPO “Microgen” Kirill Gaidash,

“En lignende udvikling overalt i verden – en kapsel i prisen antimikrobiel kompleks af bacteriophages for forebyggelse og bekæmpelse af en række fælles bakterier. Stoffet har allerede blevet lavet og vil ankomme på markedet efter at have passeret den nødvendige forskning og registrering. Bestået prækliniske og fase et klinisk forsøg, der viser dets sikkerhed.”

Det nye stof vil give mulighed for forebyggelse og behandling af sygdomme forårsaget af bakterier af slægten Staphylococcus, Proteus, Klebsiella, Escherichia, og Pseudomonas, selv med spisepinde. Disse bakterier provokere udvikling af en række sygdomme, fra ENT af infektioner, såsom tonsillitis, laryngitis, bronkitis og lungebetændelse til bylden, osteomyelitis, blærebetændelse, pyelonefritis, og nogle generaliserede septisk og purulent-inflammatoriske sygdomme. Stoffet er en kapsel til oral anvendelse, hvor et kompleks af bacteriophages indeholder i tør form. Denne dosis form gør den alsidig og giver dig mulighed for at eliminere behovet for at drikke en bunke af lægemidler til behandling og forebyggelse af hver sygdom, der hver for sig.

Rostec har udviklet verdens første universelle bakteriofag til at bekæmpe infektion
Vladimir Kuznetsov