“Lidt crazy”, men SpaceX vil bremse den faldende fase balloner

40

SpaceX er faktisk planlægning til at gendanne alle stadierne i den raket, der ikke bare er den første, og dette kan have behov for ikke-standard bevæger sig. Elon Musk meddelte, at hans firma vil forsøge at bremse det øverste trin af raketten ved hjælp af en “kæmpe balloner til festen” — og Ja, han indrømmer, at det lyder lidt tosset. Mens mange har indberettet, men vi ved, at Masken ord i vinden falder, men nogle gange er hans beslutninger er udskudt i forbindelse med gennemførelsen.

Hvis systemet fungerer, SpaceX vil modtage flere ydelser. Fra 2018, lanceringen af Falcon 9, givet landing af den første fase koste virksomheden 62 millioner dollars. Hvis hun vil være i stand til sikkert at sætte farten ned og genvinde de øverste trin ved hjælp af relativt lave omkostninger mulighed for som en bold, vil det ikke blot reducere omkostningerne, men vil gøre nystartede mere attraktive for kunderne. Alt vil blive øko-venlige (død raket vil brænde op i atmosfæren eller ved at synke i havet) og smuk. Men lyder ganske usædvanligt.

Senere Moskus tilføjede, at bolden skal reducere ballistiske koefficient på scenen (dets evne til at overvinde luftmodstanden) på “to order”, og samtidig bevare sin form “i alle tilstande af Mach”.

Vittigheder om trampolinen er nu mere relevant end nogensinde. Fordi Moskus sagde så! Fra Twitter:

— Det kan virke lidt skørt, men…

— SpaceX vil forsøge at bringe ned på det øverste trin af raketten med orbital hastighed ved hjælp af en kæmpe ballon for parterne.

— Og satte hende på en trampolin en by.

“Lidt crazy”, men SpaceX vil bremse den faldende fase balloner
Ilya Hel