Elon Musk kladder i mennesker, efter at robotter bremse Tesla Model 3 produktion

73

‘Mennesker er undervurderet,” siger administrerende DIREKTØR, efter at selskabet undlod at ramme ugentlige produktion mål i første kvartal af 2018

Mon 16 Apr 2018 10.36 BST

Sidst ændret on Mon, 16 Apr 2018 12.15 BST

Elon Musk

Stigning i mennesker … Moskus sagde, at han trak all-nighters, og sov på fabrikken, for at få produktionen tilbage på sporet.
Foto: Joe Skipper/Reuters

Elon Musk har indrømmet, at automation har været i besiddelse tilbage Tesla s Model 3 produktion, og at mennesker snarere end maskiner, var svaret.

Den elektriske bil maker ‘ s administrerende direktør sagde, at en af grundene til, Tesla har kæmpet for at nå lovede produktion mængder var på grund af virksomhedens “overdreven automation”.

Adspurgt om, hvorvidt robotter havde bremset produktion, snarere end at fremskynde den, der under en tur i Tesla ‘ s fabrik ved CBS, Moskus svarede: “Ja, de gjorde … Vi havde det vanvittigt, kompleks netværk af transportbånd … Og det var ikke i orden, så vi er sluppet af med det hele.”

“Ja, overdreven automation på Tesla var en fejl. For at være præcis, min fejl. Mennesker er undervurderede,” Moskus tilføjet senere.

Profil Elon Musk

Vis

Skjul

Den sydafrikansk-fødte computer programmør og forretningsmand er værd omkring $21 mia. (£15 mia.) i dag. Han blev slynget ind i rækken af de super-rige med salget af PayPal til eBay, som nettede ham $165

I 2002, han brugte $100 til at findes SpaceX, der har til formål at nedbringe udgifterne på plads rejse gennem teknologi såsom genanvendelige raketter. En af Moskus ‘ s ultimative mål er at være banebrydende bestræbelser på at kolonisere Mars.

Moskus blev en stor investor i elbil-firmaet Tesla i 2004 og overtog tøjlerne i 2008. Tesla har fokuseret på at opbygge et køretøj med massemarked appel. På trods af lav omsætning, sin børsværdi overhalede Ford sidste år.

Et andet ambitiøst Moskus-projektet er Hyperloop, hans vision om en super-hurtig underjordiske transportsystem for at tage passagerer mellem de større byer i USA, som LA og San Francisco, hypersonisk hastighed. Han har kaldt den idé om en “krydsning mellem en Concorde og en railgun og en air hockey table”. Kritikere siger, at det er alt for upraktisk og dyrt.

Nyere ideer omfatter OpenAI, en ikke-for-profit firma at forske i kunstige intelligens, og Neuralink, en virksomhed, der udforsker måder til at forbinde den menneskelige hjerne med AI.

Foto: Peter Parker/AFP

Var dette en hjælp?

Tak for din feedback.

Fanget i, hvad Moskus har kaldt “fremstilling helvede”, elbil-virksomheden har undladt at ramme sin ugentlige produktion mål 2.500 Model 3 køretøjer i første kvartal af 2018, fremme tvivl om inden for branchen at Tesla vil være i stand til at ramme dens 5.000-en-uge mål i tre måneder.

Den betydelige produktion manko har forsinket afgørende kundens leverancer. Moskus sagde, at han var tvunget til at tage direkte kontrol af samlebåndet i begyndelsen af April, at ty til at trække alle nighters, og sove på fabrikken.

“Vi var i stand til at låse op for nogle af de kritiske ting, der blev holdt os tilbage fra at nå 2.000 biler om ugen. Men siden da, har vi fortsatte med at gøre det til 2.000 biler en uge,” sagde han.

På samme tid Tesla står over for en negativ omtale over en fatal nedbrud af en af sin Model X Suv ‘ er, der kørte ved hjælp af virksomhedens tilstand for Autopilot, åbent stridende med det AMERIKANSKE National Transportation Safety Board, og forsøger at undertrykke spørgsmål, før mediernes opmærksomhed.

  • Udsatte arbejdstagere som robotter skal erstatte 66m job, advarer OECD