Den russiske forskere foreslår at rense vandet, “sprængning” det

30

Hver dag på Jorden er mindre naturlige reservoirer, hvor vandet ville være velegnet til at drikke uden yderligere rensning. Desuden “udstødning” på produktion af vand også brug for at blive renset, før det bortskaffes. Derfor, udvikling af metoder for filtrering og fjernelse af urenheder – ganske lovende udvikling, og for ikke så længe siden forskere fra det tekniske skole af energi Tomsk Polytechnic University (TPU) har foreslået en ret banal metode til rensning af vand ved eksplosiv ødelæggelse dråber.

De første forskningsresultater, der allerede er offentliggjort i International Journal of Thermal Videnskaber, og undersøgelsen var sponsoreret af et præsidentielt tilskud til unge forskere og læger. Da pressen af TPU,

“Den videnskabelige personale laboratorium for modellering af processer i varme-og massetransport Engineering school of energy TPU har foreslået en ny metode til rensning af industrielt spildevand og drikkevand fra skadelige, herunder giftige og brændbare gasser, som eksplosiv ødelæggelse af dråber. Den foreslåede teknologi, der vil give rent vand effektivt og relativt billigt.”

Til rensning af vand, der er omdannet til emulsion ved at tilføje ikke-vandopløselige væsker, samt i suspension, tilføjer knust faste stoffer. Emulsioner og suspensioner injiceres ind i et varmekammer, hvor der er en kraftig varme til 300-500 grader. Trykforskellen får eksplosiv ødelæggelse af fase grænser, og processen fortsætter i form af en kædereaktion. På grund af den hurtigt adskillelse af substrat urenheder og rent vand. Ifølge projektleder Pavel Strizhak

“Når det opvarmes vandet fordamper, og ikke-brændbare urenheder, der udfældes. I denne brandbart brænde. Vanddamp condenseries, og vi får renset vand. Vi formåede at gennemføre vedvarende eksplosive fragmentering af dråber for gruppen er heterogen i sin sammensætning og struktur af væsker”.

Den russiske forskere foreslår at rense vandet, “sprængning” det
Vladimir Kuznetsov